Go well go HEL!

Witam! Czy ktos wie, czy wzdluz Polwyspu Helskiego zbudowano juz droge rowerowa, przynajmniej na wysokosci Władysławowo-Jurata. wiem, ze istnieje odcinek, Jastarnia-Jurata i wiem tez, ze w planach byla budowa drogi rowerowej wzdluz calego Polwyspu Helskiego, ale jaki stan jest na sezon 2003, nie wiem...Bylbym wdzieczny za informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Go well go HEL!

Z tego co sie orientuje to jeszcze nie wybudowano. Moje informacje moga byc bledne takze nie sugeruj sie nimi za bardzo ale tak gdzies slyszalem.

Re: Go well go HEL!

Rok temu oddano odcinek ścieżki rowerowej z Jastarni do Kuźnicy nad samą Zat. Pucką (kostka). Miałem okazję się nią przejechać . Po prostu piękna sprawa. Poza tym nic się nie zmieniło, czyli odcinek z Jastarni do Juraty, niestety w większości zbudowany z płyt betonowych. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...