Godne polecenia ale...
Studiuję zaocznie socjologie i jestem bardzo zadowolona,wykładowcy są w porządku również sposób prowadzenia wykładów i ćwiczeń jest bardzo wciagającyi inspirujący dla studentów.Jedynym minusem jest bałagan organizacyjny panujący na całym WNS .Student zaoczny wyczerpującą informację może tam uzyskać JEDYNIE nt. czesnego(ILE zapłacić,gdzie i oczywiście do kiedy),dni i godziny otwarcia dziekanatu są po prostu żałosne-obecnie 10-13 lub 13-16 a w sobote-NIECZYNNE co dla studenta nie tylko zaocznego jak i dziennego stanowi nieraz ogromny problem.Zwłaszcza że indeksy i legitymacje studenci niestacjonarni TYLKO w dziekanacie,w tych godzinach sami sobie muszą odebrać(a czy to ważne że i my w tych godzinach pracujemy choćby na opłatę czesnego to nic panią dziekan obchodzi). Pomimo to gorąco wszystkim polecam bo można zyskać nie tylko dyplom uczelni który dla pracodawców coś znaczy ale i również dużo wiedzy i inspiracji
P.S. Ale mam nadzieję że pani dziekan Beata Pastwa-Wojciechowska lub ktoś z innych pracowników przeczyta opinię nt. organizacji i dziekanatu i zastanowi się nad nią
P.S. Ale mam nadzieję że pani dziekan Beata Pastwa-Wojciechowska lub ktoś z innych pracowników przeczyta opinię nt. organizacji i dziekanatu i zastanowi się nad nią