Godne polecenia!!!
Jestem mamą energicznej 2-latki i przyznam się, że z duszą na ramieniu oraz głową pełną wątpliwości postanowiłam posłać córkę do przedszkola. Jako bogaty stażem logopeda miałam wgląd w "życie wewnętrzne" wielu gdyńskich placówek i zapewne dlatego tak długo szukałam odpowiedniego miejsca spełniającego pewne wymogi.Z ręką na sercu: moje dziecko pod lepszą opiekę trafić nie mogło!Cały personel przedszkola jest ujmująco ciepły, otwarty, a przede wszystkim profesjonalny i doświadczony.Miłe jest to, że odbiór dziecka obudowany jest w relację z ciekawszych wydarzeń, w których danego dnia uczestniczyło, a także spostrzeżeń i sugestii snutych przez Panią Sylwię(wicedyr.) To daje fantastyczne poczucie,że Wasza pociecha nie jest jedną z wielu,że dostrzega się jej indywidualność poprzez baczną obserwację. W przedszkolu realizowane są zajęcia zgodnie z wymogami progr., z kolei zajęcia dodatkowe są ciekawe(np.dogoterapia) i w ramach czesnego.Niewątpliwym atutem tego przedszkola jest monitoring-każdy z rodziców może swojego szkraba podglądać w wolnej chwili. Poza tym, sale są przestronne, świetnie wyposażone w pomoce dydakt.i zabawki.Tylko jest jeden problem-Mała nie chce wracać do domu:)