Goja - opinia

Od kilku miesięcy jestem opiekunem ok. 8-letniej goldenki. Ponad rok temu, ktoś porzucił ją w lesie, przeszła przez schronisko, kilka domów tymczasowych. Dużo przeszła... i bardzo się bała (i ja też), ale zabieg czyszczenia zębów u dr Maszewskiej nie był dla niej traumą... :)
Dziękujemy!!! Będziemy wracać, jeśli zajdzie potrzeba...
Takie psiaki potrzebują empatii i zrozumienia prawie tak samo, jak konkretnej pomocy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety mam całkowicie odmienne zdanie . W maju 2020 doktor Kasprowicz wykonywał operację składania kończyny przedniej u mojej suczki szpica miniaturowego. Zdaję sobie sprawę, że to skomplikowane złamanie u małego psa ale popełniono parę istotnych błędów. Użyto za długich śrub przez co połączono ze sobą kość promieniową i łokciową , żle spasowano kość łokciową co doprowadziło do jej prawie całkowitego zaniku, żle ułożono blaszkę na kosci promieniowej co doprowadziło do luzowania i wyrywania się śrub z kosci , użyto prostej blaszki zamiast w literę T , dobrano niewłaściwie dlugosc blaszki co ograniczyło ruchy kończyny w stawie, zastosowano najtańsze materiały aby zmaksymalizować zysk / nie dostałem alternatywy zakupu droższej i lepszej blaszki/ Dziś moja sunia przechodzi tzw operację poprawkową, która jest parokrotnie trudniejsza niż w momencie złąmania. Stanowczo nie polecam .Rafał T.

Przepraszam , jestem troche zdenerwowany i pomyliłem kliniki . chodziło mi o Trójmiejska Klinikę Weterynaryjną na ul. Swietokrzyskiej w Gdańsku i o doktora Kasprowicza.