Gorąco polecam!!! Najlepsza polędwica wołowa w trójmieście!!!
Już wcześniej słyszałem niezwykle przychylne opinie dotyczące Restauracji Kresowej.Dziś miałem okazję przekonać się osobiście, że są to opinie zasłużone.Jestem bardzo wymagającym konsumentem, zwracam szczególną uwagę na jakość dań i serwis...bardzo rzadko zdarza mi się wyjść z restauracji w pełni usatysfakcjonowanym.Dziś ku mojemu zaskoczeniu tak się stało.Już od progu przywitała nas gościnność i domowa atmosfera.Tutaj człowiek nie czuje się intruzem. Kelnerki w pięknych strojach, bardzo uprzejme i uczynne.Wystrój elegancki, z własnym charakterem(pozbawiony kiczu i wszechobecnej papki). Jedynym mankamentem (lecz na szczęście łatwym do zmiany :) jest przedwojenna polska muzyka, przez pierwsze 30 min trzeba się z nią oswoić... proponowałbym jednak muzykę bardziej czerpiącą z folkloru wschodniego, na pewno Pani właścicielka wie co mam na myśli. Przejdźmy jednak do sedna...właścicielka Pani Tatiana nie boi się obcować z gośćmi. Osobiście przyjmuje zamówienia i służy życzliwą radą w doborze dań i win. Dania bardzo smaczne, doskonale skomponowane.Duży wybór mięs.Bogata karta dań.Porcje sycące a ceny przystępne.Wspaniała polędwica wołowa.Dziękuję, na pewno zawitam jeszcze nie raz:)