Gorzko Gorzko Gdańsk

Kluby, dyskoteki

Gdańsk, Korzenna 33/35

Łukasz - ocena (1) Świetny klimat lokalu! Atmosfera prawie jak na weselu :D Łukasz Kiszon - ocena (1) mega fajny klimat, wszystko jest tak jak ma być :) Kiszon PAWEŁ - ocena (1) Pitbull to był ogien oby wiecej takich imprez PAWEŁ
Mateusz - ocena (1) Super atmosfera, mega przystojny i charyzmatyczny menadżer, oby więcej takich... Mateusz Asiunia - ocena (1) Świetny klimat, super muzyka aa no i wnętrze kojarzy mi się z klubami w... Asiunia Michal - ocena (1) Super miejsce, świetna impreza, ekstra drinki Michal Magda - ocena (1) Od wielu lat niezmiennie numer 1! Magda Magic - ocena (1) Wspaniała taneczna impreza Magic Gosia - ocena (1) W klubie wyprawiałam swoje urodziny. Impreza od samego początku zapowiadała... Gosia JanM - ocena (1) Genialny klub. Przyjeżdżam od lat i zawsze jest super. Klimat, muzyka, super... JanM Marek - ocena (1) Zajebis**e bylo Marek Zuzia - ocena (1) Super klub i mega klimat Zuzia Marcin - ocena (1) Niepowtarzalny klimat, to trzeba przeżyć Marcin Adrianna - ocena (1) Zabrali mnie znajomi, bawiłam się dobrze. Polecam! Adrianna ANIA - ocena (1) Wspaniały klimat ! ANIA Olaf - ocena (1) W Gorzko Gorzko każda impreza ma klimat prawdziwego wesela od szampana na... Olaf Adam - ocena (1) Super lokal, super zabawa, utwory z młodości a także współczesne że można się... Adam Tomek - ocena (1) Super klimat, fajna obsługa no i przede wszystkim muzyka. Ceny przystępne. Tomek Wiki - ocena (1) Wspaniałe ludzi , para młoda sprawia mega przyjemność , pod muzykę nie... Wiki Amelia - ocena (1) Świetna zabawa, klimat nietypowy, bardzo charakterystyczny. Bardzo przyjazna... Amelia