Gosia

Fryzjerzy

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Serdecznie Polecam (1) Pani Gosia to bardzo dobry fryzjer, doskonale rozumie potrzeby klienta i... Katarzyna Gosia najlepsza (1) Pani Gosia - najlepsza fryzjerka jaką dotąd spotkałam, pomysłowość,... Dorota Stały klient (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zawsze wychodzę zadowolony. Mariusz
Zawsze tam chodzę (1) OPstatni fryzjer który nie upadł na głowę z cenami za przystrzyżenie faceta:) Bartek POLOECAM (1) Profesjonalizm Miła obsługa Miła atmosfera Zaangażowanie Kreatywność Uśmiech Blondyna zachwycona (1) Salon ten dwa lata temu polecila mi kolezanka z pracy, wtedy trafilam w rece... Malgosia Karolina - opinia (1) Za każdym razem wychodzę zadowolona. Pierwszy raz trafiłam do Pani Gosi,... Karolina Super! (1) Do salonu trafiłam jakiś czas temu, miałam ochotę na zmianę fryzury. Weszłam... Kuleczka CHAPEAU BAS! (2) Z każdą wizytą przekonuję się o tym, że faktycznie świetnie trafiłam. Za... Aleksandra A. Salon fryzjerski Gosia (1) Do Pani Gosi przychodziłam jeszcze w poprzednim salonie, ścinała mi długie do... DORA Pełen profesjonalizm (1) Do salonu "Gosia " trafiłam z polecenia i naprawdę jestem bardzo zadowolona... Katarzyna fryzura wieczorowa (1) Wybrałam sie do zakładu na czesanie Pani Marta po konsultacji pięknie... Ola polecam (1) Profesjonalizm-jest ok! jarnur Dziękuję Pani Marzenko (1) Salon poleciła mi znajoma. Poszłam tam bez uzgodnienia terminu, z chandrą i... Joanna Dziękuję pani Gosiu! (1) Profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa, jestem bardzo zadowolona bo... Ania