Gracz

Temat dostępny też na forum: Gracz
Opinie do spektaklu: Gracz.
Fiodor Dostojewski
Gracz

Obezwładniająca siła i dreszcz emocji. Bezwzględny, niszczycielski nałóg, który nie pozwala odejść od stołu...gry.

Ruletka, poker, pieniądze, namiętność! "Gracz", to w teorii gier - uczestnik gry, to człowiek, który opanowany żądzą wygranej nie wie, kiedy przestać; ktoś, kto zawsze zaryzykuje ostatnie pieniądze i dobre imię, bo... musi.

To także nowy spektakl ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cudowne! dawno nie czułam w teatrze tej magii, tego czegoś, co sprawia, że czuję, że istnieję, tego czegoś, co sprawia że żyję.
Gratuluję panu Frątczakowi niezwykłego poświęcenia. Dziękuję, za to, że dał z siebie wszystko! oby tak dalej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

gracz

rewelacja !

WOw

Najlepszy monodram jaki widziałam w życiu. Naprawde polecam, światny kontakt z publicznością. Aktor niczego się nie boi, patrzy tobie w oczy i opowiada, bez cienia rozproszenia.Wzruszyłam się do tego stopnie że poleciała mi łezka.

za duzo krzyku

cos nie uwierzylem w przkazywane emocje, lepiej wszystko by wybrzmialo w formie wyrecytowanej

To byłby tylko sposób przywołania
Jej cudnych wdzięków tym żywiej na pamięć.

pan Filip Fratczak w tej roli mnie przeraza. A wlasciwie - jego postac mnie przeraza. Nie jest to negatywne, raczej jestem pod ogromnym wrazeniem sily przekazu i natloku emocji znajdujacych sie na scenie. czapki z glow :)

Pana Filipa obserwuję od lat,to aktor o ogromnym potencjale,teraz zaskakuje Trójmiasto....tak trzymać

bardzo mi się podobało

Inne tematy z forum

Awantura w Chioggi (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

Hair (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Hair . Kultowy musical, kochany przez publiczność, doceniony przez...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....