Gratulacje

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta
Witam,

miałam wstawić komentarz zaraz po powrocie z weekendu majowego ale robię to dopiero teraz. Mega meeeega pozytyw dla Gdańska za komunikację miejską na bardzo wysokim poziomie. Jesteśmy z mężem pod wielkim wrażeniem i chwalimy Was gdzie tylko się da. Nie znaliśmy Gdańska, nie mięliśmy mapy, a zwiedziliśmy miasto wzdłuż i wszerz. Genialne oznaczenia, mapy, rozkłady jazdy, standard w tramwajach i kultura kierowców. Tylko pogratulować. Jeśli chodzi o EURO - organizacji w Gdańsku nie musimy się obawiać. Gniezno gratuluje!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gratulacje

To spróbujcie skorzystać z komunikacji miejskiej w dzień powszedni. To doświadczenie może trochę ostudzić wasz entuzjazm.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cross, jeśli ktoś inny zauważył, że jest dobrze to należy się cieszyć. Widać w Gnieźnie jest gorsza komunikacja, nawet w wlone dni,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja za to odwiedziłem Gniezno w długi weekend. Bardzo pozytywnie oceniam i choć koreczek na lewoskręcie do Wrześni (ale tam chyba zawsze) to bardzo miło było. Polecam Muzeum Początków Państwa Polskiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do mojej dzielnicy w znacznej większości jeżdżą stare tramwaje i to niezbyt często więc nie przepadam za komunikacją miejską. Ale prawdą jest że jeżeli chodzi o stan taboru i jakość świadczonych usług w ciągu ostatnich kilku lat sytuacja poprawiła się ogromnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej (14 odpowiedzi)

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej - jakie firmy polecacie? szukam normalnego dupowozu,...

gdzie kupić auto? (5 odpowiedzi)

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy,...

Wypozyczalnia samochodow Royal-cars.pl w Gdansku-odradzam (7 odpowiedzi)

Hej pisze na forum, zeby ostrzec wszystkich przed firma 'Royal-cars.pl w Gdansku. Nie...