Gratulacje za efekty, klimat i obsługę! Same szóstki

Przyznaję, że byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego typu zabiegów. Zanim trafiłam do OTC odwiedziłam kilka miejsc w Gdyni, ale wykonane tam zabiegi nie dawały zadowalającego mnie rezultatu. Zachęcona możliwością bezpłatnego spróbowania poszłam do OTC. Zdecydowałam się na zabiegi RF i złotem. Po niemal 2 miesiącach wystawiam ocenę celującą. W końcu trafiłam na kompetentne Panie i skuteczne zabiegi. Nie potrafię zrozumieć dlaczego mimo że w innych gabinetach, które odwiedzałam wydaje mi się że stosowano podobne zabiegi to jednak efekty były mizerne w stosunku do tego co mam teraz. Ale mniejsza z tym, dla mnie ważne jest że w końcu udało mi się zlikwidować mój problem.
Zdecydowanie przyłączam się do opinii poprzedniczek.
Wystawiam Wam drogie Panie z OTC same szóstki !
Brawo. Jestem pod wrażeniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Droga Pani Ewelino,
Bardzo miło nam, kiedy czytamy tak uprzejme opinie naszych klientek.
Z prawdziwą przyjemnością przyjmujemy informację, że nasze zabiegi okazały się skuteczne i przyniosły zamierzony efekt. Trochę nieskromnie :-) musimy pochwalić się, że Pani opinia nie jest odosobniona. My naprawdę z bardzo dużą atencją podchodzimy do kwestii satysfakcji klienta i skuteczności zabiegów. W naszym wypadku „clou” polega na tym że stosujemy najnowocześniejsze technologie i sprawdzone preparaty, najwyższej jakości. Podstawowe jednak znaczenia ma doświadczenie naszych terapeutek oraz ich praktyka. Doskonalimy się i szkolimy na bieżąco.
Zawsze (i nie jest to wcale chwyt marketingowy :-) ) staramy się zaproponować optymalne rozwiązania.
Dziękujemy za tak miłą i rzeczową opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0