Gravo Serwis

Przeglądam ogłoszenia , interesuje mnie praca na terenie stoczni znajduję coś takiego jak gravo serwis. http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-dla-monterow-oraz-spawaczy-135136-od-zaraz-ogl3915395.html

ogłoszenie jak ogłoszenie ale w Obowiązkach jest coś ciekawego wymienione.

''obowiązki:

Rzetelne wykonywanie pracy.
Brak skłonności do obrażania się.
Nie wchodzenie w niezasadne dyskusje.''

To szczyt chamstwa, nie które pseudo firmy powinny mieć zakaz ogłaszania się , tym bardziej iż gravo serwis i tak nie posiada dobrej opini. Takie cwaniakowanie na dobre Wam nie wyjdzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gravo Serwis

To prawda, w dzisiejszych czasach nie liczy się człowiek a tylko pieniądz. Przecież gdyby mogły to zajechali by nas na śmierć, wyciskają z nas wszystko, oszukują, szantażują i traktują jak śmiecie ciągle więcej i więcej nawet gdy wykonujesz rzetelnie swoje obowiązki, wiem bo pracowałem w różnych współczesnych firmach i to na terenie stoczni i po za. Czas coś z tym zrobić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

PRACOWALEŚ W gravo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale tak sformułowane ogłoszenie jest dobrym ostrzeżeniem :) i to z samego źródła.

i tak:

Rzetelne wykonywanie pracy. (tzn. będą się czepiać wszystkiego)
Brak skłonności do obrażania się. (tzn. będą Cię wyzywać przy każdej okazji)
Nie wchodzenie w niezasadne dyskusje (tzn. masz milczeć jak kierują pod Twoim adresem bezpodstawne oskarżenia)

Zapomnieli jeszcze dopisać żeby do pracy przychodzić z własną wazeliną i delikatnie smarować szefa :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

oooo Alek Kadrowiec się pojawił:) Cóż za interpretacja!!!

A moim zdaniem, jest tak:

Rzetelne wykonywanie pracy. (tzn. pracować, a nie spędzać pół dnia na fejsbuku)
Brak skłonności do obrażania się. (tzn. mieć pozytywne nastawienie do świata, nie być sfrustrowanym, szukać radości w każdym dniu)
Nie wchodzenie w niezasadne dyskusje (tzn. być kompromisowym, przyjaznym i nie szukać powodów do awantur)

Tak sformułowane ogłoszenie świadczy o fajne atmosferze w pracy, której pracodawca nie chce zepsuć zatrudniając frustrata obrażonego na cały świat:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Szczytem jest brak umiejętności czytania między wierszami i brak zrozumienia dobrego poczucia humoru. Po przeczytaniu takiego ogłoszenia zaraz by wysyłał CV - bo widać, że pracodawca jest nietuzinkowy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Hehe ktoś kto pracował już w stoczni obojętnie na jakim stanowisku ma jasne ostrzeżenie w tej ofercie, doświadczony pracownik który wie czego chce i zdaje sobie sprawę z tego że jest dobrym fachowcem nie pozwoli sobie wejść na głowę ;] Ale jak miał by się zachować ktoś kto chce się uczyć fachu i od razu trafia na osoby z takim, agresywnym podejściem(?) Nie znam tego gravo... ale ta oferta od razu ich skreśla.. jeśli nawet to jakaś forma żartu czy metafory to.. coś jak oferta pracy nie jest odpowiednim miejscem na takie coś. Wielki minus.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Halewicz !!! Ty gdzie się tylko nie pojawisz na forum to tylko ludzi krytykujesz i wszystko inaczej interpretujesz. Czytając Twoje wypowiedzi można wywnioskować że strasznie się nudzisz i nie doświadczyłeś jeszcze w życiu niczego co mogłoby przybliżyć Cię do racjonalnego myślenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

gravo / lukmarine to jeden ten sam PAN ŁUKASZ RUBLEWSKI NIEPŁACĄCY WYPŁAT
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przestrzegam http://tablica.pl/oferta/zatrudnie-ekipe-monterow-spawaczy-hauerow-ID1RURp.html#c842498d;r:5;s:
Na trójmieście sie spalił to teraz tablica.pl. Szuka kolejnych co mu kase nabiją Rublewski Łukasz-Lukmarine-Gravo-
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...