Grópa przyjaciuł od zera!

Cześć! Jestem Tymek Wiem, że jest dużo ludzi bez przyjaciół w trójmieście, jestem jednym z nich. Myślę, że zaczniemy od spotkań online i po jakimś czasie będziemy spotykać się online i w realu :)
Piszę to z obawą odrzucenia, ale wiem, że trzeba :) spotkajmy się razem i pomóżmy sobie nawzajem!
Nawet jeśli się boisz napisać napisz, nic nie stracisz a możesz zyskać tak wielę! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć Tymek! Nazywam się Tymothy, udzielam korepetycji z Angielskiego od pięciu lat! Przyjaciele to ważna rzecz! Jak mogę się z tobą skontaktować na te spotkania??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie dołączę. Jak mogę się z wami skontaktować? W razie czego możecie napisać do mnie maila na adres: darektrojmiasto@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Grópa przyjaciuł od zera!

Sorry byłem trochę zajęty, kontakt przez email zeronimo14@gmail.com albo Facebook Tym Stebnicki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (68 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (203 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Szukam znajomych (5 odpowiedzi)

Hej. Nazywam się Beata mam34 lata. Szukam znajomych w podobnym wieku z którymi mogę umówić się na...