Grupa Detektywistyczna

Agencje detektywistyczne

Gdańsk, Franciszka Hynka 6/11

Marta - ocena (1) Naprawdę polecam! Odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu, pełen profesjonalizm. Marta Rob - ocena (1) Super fachowcy polecam serdecznie. Rob Piotr - ocena (1) Świetna firma, naprawdę znają się na rzeczy. Rzetelne podejście, ogromne... Piotr
Marcel - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować zespołowi Grupy detektywistycznej za pełen... Marcel Joasia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, nic dodać nic ująć. Jestem bardzo wdzięczna za... Joasia Marek - ocena (1) Zgłosiłem się do Grupy Detektywistycznej z dość delikatną sprawą, miałem... Marek Małgorzata Józefowicz - ocena (1) Kreatywne podejście do zadania, świetna komunikacja z klientem i pełen... Małgorzata Józefowicz Justyna - ocena (1) Wysoka skuteczność i pełen profesjonalizm! Justyna Rafik - ocena (1) Konkretna robota !!! Dzięki Rafik Daria - opinia (1) Mój bratanek wyjechał do Danii. Długo nie miałam z nim kontaktu, reszta... Daria Grażyna B. - opinia (2) Pan Wojciech Koszczyński posiada intuicję i profesjonalizm prawdziwego... Grażyna B. Jan - opinia (2) Zazwyczaj nie wystawiam pozytywnych opinii, bo produkty lub usługi są takie... Jan Ewelina - opinia (2) Potrzebowałam wykonania zlecenia na cito. Z uwagi na poufność - jak trafnie... Ewelina Jakub - opinia (2) Bardzo porządna i solidna firma. Szeroki wybór usług. Polecam serdecznie Jakub K - opinia (2) Byłam przekonana, ze moj mąż mnie zdradza. Nie mialam tylko dowodów, których... K Mateusz R. - opinia (2) Grupa detektywistyczna pomogła nam odszukać składniki majątku naszego... Mateusz R. Radek z Kościerzyny - opinia (2) Robią dobrą robotę za bardzo konkurencyjną cenę. Polecam Radek z Kościerzyny Marta - opinia (2) Skutecznie zdobyli dla mnie dowody. Pan Piotr bardzo profesjonalny. Śmiało... Marta Anna - opinia (2) Pomogli mi zebrać dowody rozwodowe, z którymi inny detektyw sobie nie... Anna Katarzyna - opinia (2) Solidna firma. Przyjaźnie nastawieni do klienta. Zebrali porządne dowody na... Katarzyna