Hej,
jeśli trafiłeś na to ogłoszenie to znaczy, że jesteś osobą poszukującą... J
z resztą tak jak ja

Kogo szukam?
dziewczyn i chłopaków w wieku od 20 do 35 lat bez względu na urodę,wagę, orientację, formę zatrudnienia itd., którzy czują się odrobinę samotni, raczej osoby wierzące, poszukujące, nastawione na rozwój duchowy, lubiące psychologię, bez nałogów (niestety sam palę od czasu do czasu) lubiące plener i przyrodę, zdrowy tryb życia, osoby dobre, otwarte i spontaniczne.

Co będziemy robić?
jeździć na wycieczki rowerowe, spływy kajakowe, rozmawiać do późnych godzin przy ognisku na plaży, czytać bajki dzieciom w domu dziecka, pomagać potrzebującym, rozmawiać po angielsku, realizować własne dobre pomysły, rozwijać się, oglądać filmy i dyskutować o nich, grać w gry planszowe, śpiewać, będzie również namiastka psychoterapii grupowej choć nie stricte. Osobiście doświadczyłem, że terapia jest dobra. Będę też bardzo otwarty na Wasze pomysły.

Szukam "poważnych" osób, które docenią trwały charakter tej grupy i zechcą zaangażować się na dłużej niż 2 spotkania J docelowo myślę o 10 osobach, aby nie było tłumu.

Jeśli jesteś chętna/y napisz do mnie maila z krótkim opisem siebie na adres iseebalticc@gmail.com

Jeśli masz pytania pisz śmiało.

Pozdrawiam i do usłyszenia