Grupon
Witam, jestem koleją niezadowoloną z obsługi po wykupieniu gruponu. Zastanawiam się nad napisaniem do grupona w tej sprawie. Mikro jak mikro- śmiech na sali. Dojazd był dłuższy niż cala procedura, ale mi najbardziej zależało na "konsultacji stanu skóry", który normalnie kosztuje 30 zł. Mam problemy ze skórą, stosowałam rózne kremy i te "ogólnie"dostępne i te "do kupienia jedynie w aptekach". myślałam że po zabiegu pani kosmetyczka cos mi doradzi bo była bardzo zdziwiona po zabiegu że wchłonął mi się krem w przeciągu minuty mimo grubej warstwy. Pani sama z siebie nic nie chciała powiedzieć więc zaczęłam ją wypytywać co i jak mam stosować na ta twarz. Zapytała się co stosowałam. Po wymienieniu jej wszystkich marek jakich używałam zapytała czy stosowałam kremy firmy "O....." ja mówię że nie, ale mogę spróbować tylko jaki. odpowiedzią było " na dzień i na noc" kolejny raz pytam "ale jaki" no to odpowiedzią było " hydro coś tam w nazwie". i to była cała konsultacja.Pomijam że mikrodemabrazja dekoltu to było tylko mikrodermabrazja tych miejsc, które wystawały spod bluzki.
Cały zabieg (twarz, szyja dekold) w tempie pitstopu, czyli już po 30 minutach byłam poza budynkiem. To była moja pierwsza przygoda z grouponem i przykro, że tak się skończyła. Straty będą nie tylko dla salonu bo złe wieści szybko się rozchodzą, ale też dla Bogu ducha winnej firmie jaką jest groupon. Takie firmy zniechęcają do korzystania z usług groupona.
Cały zabieg (twarz, szyja dekold) w tempie pitstopu, czyli już po 30 minutach byłam poza budynkiem. To była moja pierwsza przygoda z grouponem i przykro, że tak się skończyła. Straty będą nie tylko dla salonu bo złe wieści szybko się rozchodzą, ale też dla Bogu ducha winnej firmie jaką jest groupon. Takie firmy zniechęcają do korzystania z usług groupona.