Grzejniki na ujeścisku

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
witam chcialabym sie spytac jak to wygladalo u Was montowanie grzejnikow ? czy jestescie zadowoleni? ja slyszalam ze dopiero w grudniu maja podlaczyc cieplo a juz dzisiaj mam miec je w domu ! i dopiero za 3 tygodnie maja je montowac ! jakas paranoja czyli przez zimne miesiace pazdziernik listopad nie bede miala ciepla ? organizacja po ciulu tylko tyle chcialam napisac ;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Grzejniki na ujeścisku

U mnie, podobnie, grzejniki leżą już domu od jakiś 2 tygodni i nikt nie potrafi powiedzieć kiedy zostaną podłączone.
Z tego co wiem, to podwykonawcy mają czas na wszystkie prace do 03.12.2014, później będą płacić wysokie kary

Matko 3 grudzien ? Dopiero ? Oni sa smieszni chyba

te grzejniki to jakas masakra !!!! oszustwo w bialy dzien mam juz zamontowane ok tylko czemu od 2 ! a nie od zera ?! jak otworze okna zeby przewietrzyc mieszkanie to grzeje na 2 jak by bylo na 5 ! zlodzieje nic wiecej i kto bedzie za to placil ? chyba jestescie smieszni z tego GPCU !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

montuje swoje pokretla od zera i mam to w nosie !!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokaldnie kup swoje glowice a najlepiej gdybys zamontowala glowice programowalne tak jak np te:
http://www.conrad.pl/?websale8=conrad&tpl=tpl_inhalt.htm&include_tpl=../ws-customer-01-aa/event/glowice_termostatyczne/programowalne.html&Action=GLOWICE_TERMOSTAT&Placement=SG_PODLUZNY_2_POD_SLIDEREM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2397 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...