Grzejniki na ujeścisku

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
witam chcialabym sie spytac jak to wygladalo u Was montowanie grzejnikow ? czy jestescie zadowoleni? ja slyszalam ze dopiero w grudniu maja podlaczyc cieplo a juz dzisiaj mam miec je w domu ! i dopiero za 3 tygodnie maja je montowac ! jakas paranoja czyli przez zimne miesiace pazdziernik listopad nie bede miala ciepla ? organizacja po ciulu tylko tyle chcialam napisac ;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Grzejniki na ujeścisku

U mnie, podobnie, grzejniki leżą już domu od jakiś 2 tygodni i nikt nie potrafi powiedzieć kiedy zostaną podłączone.
Z tego co wiem, to podwykonawcy mają czas na wszystkie prace do 03.12.2014, później będą płacić wysokie kary

Matko 3 grudzien ? Dopiero ? Oni sa smieszni chyba

te grzejniki to jakas masakra !!!! oszustwo w bialy dzien mam juz zamontowane ok tylko czemu od 2 ! a nie od zera ?! jak otworze okna zeby przewietrzyc mieszkanie to grzeje na 2 jak by bylo na 5 ! zlodzieje nic wiecej i kto bedzie za to placil ? chyba jestescie smieszni z tego GPCU !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

montuje swoje pokretla od zera i mam to w nosie !!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokaldnie kup swoje glowice a najlepiej gdybys zamontowala glowice programowalne tak jak np te:
http://www.conrad.pl/?websale8=conrad&tpl=tpl_inhalt.htm&include_tpl=../ws-customer-01-aa/event/glowice_termostatyczne/programowalne.html&Action=GLOWICE_TERMOSTAT&Placement=SG_PODLUZNY_2_POD_SLIDEREM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

City House to deweloper którego należy unikać!!! (8 odpowiedzi)

Deweloper nie przestrzega terminów odbioru kilkumiesięczne opóźnienia odbiorów zupełne olewanie...

Osiedle Warszawska (8 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...