Gumofilce w filharmonii

Krzysztof Wyszkowski, współpracownik Reżimu Bolszewickiego II PRL, wybrał się niedawno do filharmonii.
W filharmonii musiało mu się nudzić, bo nie śpiewał zaden Zenek ani Slawomir.
Artyści ci bowiem kształtują obecnie oficjalną partyjną estetykę w zakresie wokalistyki.

W filharmonii grano Mendelssohna, tak wiec pan Wyszkowski, znany głównie z tego, ze musiał przepraszać Prezydenta Lecha Walese, zrobił relacje z tego, co najlepiej zapamiętał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

O jeżu kolczasty... mam nadzieję, że to fake...

Edit: szybko zdjęcie myszy zjadły ;P

to podrzucam link: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/krzysztof-wyszkowski-w-filharmonii-u-pani-dyrygent-widac-odcisk-stanika/fq1j03w

"U pani dyrygent widać odcisk stanika i prześwit w kroczy...ale to tylko Mendelsohn..."
"Mendelsohn to muzyka dla zwiększenia uroku i krów. Ale baba w spodniach nawet ubój potrafi zmarnować."
"Brahms był dobry, bo skrzydło fortepianu zasłanioło babiszcze i widok nie zagłuszał gry Chińczyka (?)". "Publika zamiast oklaskiwać go na stojąco, wychodziła zanim orkiestra wstała (angielska wiocha)"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pełen podziw dla Was, że nie tylko znacie człowieka, ale też poświęcacie czas, by zainteresować się, co ma do powiedzenia.
Ja straciłem 15 sekund na przeczytanie tematu i już mam wyrzuty sumienia:d

Dobranoc
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zauważ, że Gumofilce posługują się niezwykle wyrafinowanym językiem miłości wskazującym na silne przekonanie o własnej wyższości z jednoczesną pogardą wobec innych. Sformułowanie „angielska wiocha” oddaje ten stan umysłu idealnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anty wyjątkowo trafnie podsumował ten wątek. Jednocześnie jest to jaskrawy przykład tego ile pan wnosi do tego forum panie Skydiver.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zaraz się dowiesz od łowcy, alkoholika i crossa że jest jedno jedynie słuszne myślenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...