H24-transport ze Śląska do Pucka

Wybieram się juz poraz trzeci na Harpagana, a jako ze jestem ze Śląska to do Pucka mam daleko. Dlatego jade z dwójką kumpki autkiem. Mamy jeszcze jedno miejsce wolne. Tak wiec CHETNYCH NA WSPOLNA PODROZ DO PUCKA I Z POWROTEM W AUTKU ZAPRASZAM
Bedzie szybciej, wygodniej i taniej niz pociagiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: H24-transport ze Śląska do Pucka

Kiedy dokładnie jedziecie (jeśli to jeszcze aktualne), bo ja myślę intensywnie ostatnio o tej imprezie (a jeszcze tam nie byłam), a jak byłoby taniej niż w pociągu...
Pozdrawiam.

Wyjazd bylby najprawdopodobniej w czwartek (18) pod wieczor lub w piatek(19) rano z Gliwic i dalej na pólnoc. Auto jest duze (tzn. Polonez), a rowery pojada na bagazniku na dachu. Z uwagi na to ze auto jest na gaz koszt przejazdu w obie strony szacuje tylko na okolo 50zł. W cenie jest podroz z trojka sympatycznie zakreconych studentow Politechniki. W razie jak bys byla chetna mozna sie wczesniej spotkac, pogadac :-)
Kontakt w Gliwicach lub Będzinie.

Acha mozliwe ze zalatwie 2 noclegi w Gdansku u znajomej ktora tez jedzie na Harpagana.

"jak bys byla chetna" to na harpaganie bedzie wiecej zakreconych chlopakow wiec oszczedzaj sily w czasie podrozy :)))) pozdrawiam i do zobaczenia :)))

dobra dobra co mi tam kolega sugeruje :-)))))))))))

ja tylko niose pomoc :-)

a czy ja cos mowilem ? :)))))

:-)))))))) no

A tak dla porownania, podroz pociagiem z Katowic trwa 11 godzin (pociag pospieszny) i kosztuje z rowerem w obie strony okolo 85 złotych. No i nie ma takiego towarzystwa :-)

nadal szukam jeszcze kogos chetnego na wspolna podroz na h24 autem, wyjazd z gliwic