Małgosia - ocena (1) Gorąco polecam!! :) Małgosia Anetta D. - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Pani Monika perfekcyjnie wycieniowała moje niesforne... Anetta D. Ania - ocena (1) Bardzo polecam , super przedłużanie włosów już 3 wykonane przez panią Dorote... Ania
Zuzanna - ocena (1) Jestem mega zadowolona z końcowego efektu. To nie był pierwszy raz jak... Zuzanna Dominika - ocena (1) Najlepszy salon fryzjerski, w którym byłam! Nie wiedziałam jaki chce kolor, a... Dominika Katarzyna - opinia (1) Mega pozytywne wrażenia zarówno atmosfery jak efektu! Miłe i profesjonalne... Katarzyna Bożena - opinia (1) Trafiłam z polecenia do tego salonu i pani Weronika wyczarowała mi kolor o... Bożena Maria - opinia (1) Super zabieg i taka sama obsługa :). Włosy wygładzone oraz nawilżone i w... Maria Natalia - opinia (1) Bardzo ładny, nowoczesny i czysty salon w centrum handlowym w Gdyni. Miłe... Natalia Luiza - opinia (1) Super miejsce ze świetnymi fachowcami. Koloryzacja u Pani Klaudii wyszła... Luiza Inez - opinia (1) Bardzo polecam wizytę w hair space. Obsługa przemiła i bardzo profesjonalna,... Inez H. - opinia (1) Córka od dłuższego czasu marzyła o ścięciu włosów nie mogłyśmy trafić lepiej!... H. Dorota - opinia (1) super polecam ! Jestem bardzo zadowolona Dorota Justyna - opinia (1) Przyszłam zupelnie spontanicznie i zostaje !!! Pijac proseco i pokrzywę Pani... Justyna Maria - opinia (1) Polecam , pania Weronikę . Pełna kreatywność , zrobiła mi cudo z włosów .... Maria Wiktoria - opinia (1) Wizyta u Pani Moniki w studio to czysta przyjemność. Na wejściu zostałam... Wiktoria Linda - opinia (1) Monika kompletnie odmieniła moje włosy. Nie wyobrażam sobie pójść teraz do... Linda Weronika - opinia (1) Najlepszy salon w jakim byłam ! Jestem bardzo zadowolona z koloru oraz... Weronika Stanisław - opinia (1) Pani Olesia świetnie mnie obcięła i zostałem poczęstowany bardzo dobrą kawą Stanisław Beata - opinia (1) Pierwszy raz wyszłam zadowolona z salonu fryzjerskiego!zawsze było coś nie... Beata