HARPAGAN

hejka wszystkim piechurom i ludziom odwiedzajacym ta stronke co slychac u was?ALKA i jej kumpele:czy w koncu spotkalismy sie na ktorys pukcie ja tylko powiem ze bylem na pukcie 1 pieszej trasy i 12 trasy rowerowej bylem w okularach i czarnej kurtce ja sie wam nie dziwie poniekad poniewaz trasa byla dobra ale pogoda nie dopisala napiszcie jakie macie spostrzezenia po harpaganie odczucia,chetnie bym chcial posluchac waszych wypowiedzi na temata harpagana piszcie na emaila:fred18@wp.pl lub smsa:503-331-493 pozdrawiam jeszcze caly czaS ekipe harpagana:jasai,Karola,Szczura,Jole,TatusiA,Lidera,Adasia,Jakuba,Kasie ,Darka,,Estere i wszystkich pozostalych o ktorych moze niechcaco zapomnialem a wlasnie kim jestes wesoly jedrus kiedy moglismy sie spotkac moze sie znamy||
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: HARPAGAN

O! Następny mnie małymi literkami pisze. Co ja, Nemeczek jestem? Wesołego Jędrusia to już chyba wszyscy znają (tyle szumu narobił przy okazji H23), tylko nie wszyscy o tym wiedzą. Team Alki to sobie nawet ze mną fotkę strzelił (teraz chodzę dumny jak paw, że mam swoje fanki). Ale nic straconego. Chyba jeszcze parę Harpaganów mamy przed sobą i choć jestem niepozornym człowieczkiem, łatwiej znaleźć mnie w tłumie piechurów, niż drzewo z kodem na trasie wokół Pucka. Pozdrawiam

No cześć Chłopaki!
Już po H24 i mimo wszystko mamy sympatyczne wspomnienia. Zdjątkami zachwycamy się do dzis i mysle ze tak do następnego H25.
Jedruś..cieszę sie ze podobają ci sie fotki.... ciągle sa na fali u nas:-))
Fred nie widziałyśmy cie na pierwszym.... ale napewno spotkamy na następnym H. Dzięi za doping i Tobie Jedrus tez.... :-)) Tymczasem wróciłyśmy do codzienności ....niekoniecznie szarej!:-0))

Witaj F-R-E-D! Pozdrawiam bardzo serdecznie- odezwę się w najbliższym czsie- a tak ogólnie- teraz po czasie, uważam że było fajnie- bardzo dobrze się bawiłyśmy, poznałyśmy super ludzi, pochodziłyśmy w ekstremalnej pogodzie po bagnistych drogach i bezdrożach....zabrakło nam wiary w siebie i za szybko zrezygnowałyśmy.....no i trzeba będzie spróbować jszcze ..... czyli H-25!

hejka alka czy by byla mozliwosc sie skontaktowania z toba droga emailowa poniewaz bym chial jesli by byla mozliwosc zdjecia z harpaganu wasze pozdrawiam i czekam na odpowiedz a w razie czego p[isze swoj numer tel:503-331-493 pozdrawiam jeszcze raz F-R-E-D-