HTEP Sunreef Yachts???

O co chodzi ze najgorszym pracodawca???Chciał bym się cos więcej dowiedziec...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: HTEP Sunreef Yachts???

a ja chcialabym sie dowiedziec o co ci chodzi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobre..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowieku pracujesz ciągle pod presją, pod kamerami, w strasznej chemii, własciciel francuz jest bardzo nie miły wobec pracowników, nie wiesz kiedy cię zwolnią, za co cię zwolnią i to jest tam największy stres, firma wypłacalna to fakt ale stawki są tam głodowe, brak BHP ze strony pracodawcy, ogólnie wielka rotacja pracowników, co chwile ktoś przychodzi i odchodzi, atmosfera pracy jest tam straszna, w ocenie od 1 do pięciu daje -2. Pozdrawiam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

eee gadacie...franek jeszcze da sie wytrzymac chociaz po pozarze upierdliwy sie zrobil...fakt. ale najgorszy jest soltys...wywala ludzi mimo wczesniejszych obietnic a ostatnio polecial nawet jeden z managerow za to, ze byl NORMALNY w stosunku do pracownikow...tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Franek -wytrzymać ? człowieku Ty chyba nie wiesz co piszesz to on niby taki dobry ? francuz jak to francuz fałszywy tu sie usmiechnie a ma swoich ludzi od zwalniania ,najgorzej ma dyg. ktory za psie pieniadze dostaje za wszystkich po uszach . firma wypłacalna i tyle ale tak jak sie reklamuje po świecie a w Polsce robi z ludzi chińczyków !!! praca tak żeby przeczekac na stałe nie polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odczepcie się od Chińczyków, to porządni, pracowici ludzie z wpisaną w genach hierarchią i spokojem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...