Haevn - Terra Nova Tour

Temat dostępny też na forum: Haevn - Terra Nova Tour
TERRA NOVA TOUR - HAEVN zabiera fanów w zupełnie nowe muzyczne terytoria! Koncerty HAEVN od lat uchodzą za jedne z najbardziej poruszających i dotykających prawdziwych emocji. Pełne intymności, piękna i energii, która zatrzymuje czas gromadzą fanów z całego świata. TERRA NOVA to kolejny krok zespołu w stronę nieodkrytych terytoriów muzycznych - i zaproszenie, którego nie można ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubię ten zespół ale bilety dla mnie za drogie niestety
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

3 stówy tu chyba przesada. Fajnie grają ale to jednak niszowy zespół.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Będę na koncercie miałem być z żoną to miał być super prezent niestety żona będzie w Warszawie gdzie dostanie lek który spowolni jej nieuleczalną chorobę która jest zanik mięśni . Było by fajnie gdyby zespół zadedykował jakiś utwór dla mojej kochanej żony . Byłoby to bardzo fajne i bardzo o to proszę ️. Jeśli zespół to tylko przeczyta pozdrawiam Tomasz ️. Piosenka dla Kasi ️
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AMBERIF Spring (3 odpowiedzi)

W Gdańsku krzyżują się wszystkie bursztynowe szlaki. To tutaj kontynuowana jest historyczna...

Mazolewski / Dorociński - Witkacy. Kompozycje Astronomiczne (9 odpowiedzi)

Wyjątkowe wydarzenie artystyczne: Mazolewski / Dorociński - Witkacy. Kompozycje Astronomiczne....

Nocne Misterium Krzyża (3 odpowiedzi)

Już po raz jedenasty zapraszamy wszystkich na niezwykłe wydarzenie - procesję pokutną. Misterium...