Hair Shop

Fryzjerzy Barber

Gdynia, Świętojańska 82

Dominika - opinia (1) Najgorszy salon w jakim bylam. Wlosy zniszczone, brak oczekiwanego efektu Nie... Dominika Nie polecam. (1) Byłam tydzień temu u p. Eweliny. Wyraźnie opisałam i pokazałam na zdjęciach... Klaudia Polecam usługi Moniki (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta , kreatywne strzyżenia Agata
Polecam polecam! (1) Bardzo polecam usługi barberskie u Moniki, narzeczony od dłuższego czasu... Weronika Super profesjonalny salon (1) Super profesjonalna obsluga i porada. Zawsze jestem bardzo zadowolna z... Maja Cysewska POLECAM, POLECAM i raz jeszcze POLECAM !!! (1) Niesamowita dziewczyna, która ma nie tylko talent ale i wizję tego jak możemy... Sabina GORĄCO POLECAM !!!!! (1) Super klimat i swietna obsluga :) Pani Ewelina wyjatkowo utalentowana i... :) Polecam Panią Ewelinę! (1) Najlepsza fryzjerka do jakiej chodziłam. 😊Wysłucha, doradzi dopasuje... Kasia Aga - opinia (1) Z usług Pani Eweliny korzystam od dłuższego czasu , jestem zawsze bardzo... Aga POLECAM!!!! (1) Salon przez duże S! Zostałam bardzo mile zaskoczona. Pani Ewelina... Adriana 100% zadowolenia (1) fantastyczna obsługa i atmosfera Krzysiu salon marzeń! (1) Po długich przygodach i poszukiwaniach idealnego salonu, w końcu trafiłam na... Wiktoria Najlepsza!! (1) Każdy wychodzi odmieniony i zadowolony!! Jestem stała klientka od lat. Zawsze... Stała klientka Profesjonalistka (1) Do Pani Żanety trafiłam z polecenia, moja koleżanka która jest stałą klientką... Grażka Znalazłem swojego fryzjera (1) Zdecydowanie stwierdzam że Pani Żaneta posiada solidny warsztat umiejętności... Piotr Jedyna fryzjerka, której ufam i do której wracam. (1) Nie rozumiem, czemu tak mało ocen ma salon pani Żanety. Chodzę do niej od... Kasia POLECAM !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych w tym salonie. Za każdym razem... Beata Gorąco polecam! (1) Od dziecka nienawidziłam chodzić do fryzjera, Pani Żaneta zmieniła moje... Lilianna REWELACJA! (1) Długo szukałam kosmetyczki do której będę miała pełne zaufanie i w tym... Ola Adriana - opinia (1) Oddałam moje włosy w ręce Pani Żanety po tym, ile dobrego słyszałam od moich... Adriana