Hair Shop

Fryzjerzy Barber

Gdynia, Świętojańska 82

:( (1) Po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii zapisałam się na podcinanie włosów... muodami Mezoterapia (1) Polecam wszystki mezoterapie iglowa u Pani Dorotki ! Moja cera widocznie... Joanna "Nie da się" (1) Wizyta umówiona - włosy długie, upięcie na wesele. Salon został mi polecony.... Agata
Medycyna estetyczna polecam!! (1) Witam drogie Panie, do salonu La Ines a dokladniej do p.Zanety (fryzjerki)... Monika Polecam!!! (2) Jestem stala klientka salonu, regularnie korzystam z uslug fryzjerskich. Od... Amelia Rewelacja ! (1) Najlepszy fryzjer w całym trójmieście ! P. Żanetka to profesjonalistka ,... Natalia same superlatywy:) (1) Polecam każdej kobiecie, która chce zmienić swój wizerunek.Zapewniam... Aneta Łaga Elegancja (1) Salon kosmetyczy na prawdziwie światowym poziomie, elegancki wystrój, intymny... Ania Wyjątkowy Salon :) (1) Pani Żaneta to profesjonalistka!!!! Zna się doskonale na tym co robi. Nigdy... Ania Zielińska polecam serdecznie (1) bardzo mila i profesjonalna obsluga. Jezeli macie Panie ochote na chwileczke... Slonko Polecam (1) Z usług fryzjerskich p. Żanety korzystam już dłuższy czas z przerwami, jak... Paulina Polecam (1) Ja także należę do grona zadowolonych kilentek Pani Żanety:) Z uzyskanej... Sabina POLECAM !!!! (1) jestem bardzo zadowolona z masażu w tym salonie, profesjonalizm, miła... Gosia p.zanetka (1) u p.zanety robie trudny blond,bo wszedzie jak robilam byl zolty a ona... joanna Świetny!!! (1) Fantastyczne miejsce, w którym można się zrelaksować i zadbać o siebie od... Iwona Super !! (1) Przede wszystkim bardzo miła i profesjonalna obsługa, super zabiegi, Pani... Marysia ocena (1) gabinet kosmetyczny jak równiez zabiegi i obsługa rewelacja wioletta Naprawde godny polecenia... (1) Profesjonalny masaż po którym odprężenie przychodzi natychmiastowo. Bardzo... Jarek Pełen profesjonalizm (1) Zabiegi kosmetyczne wykonywane w pełni profesjonalnie - polecam gorąco :)... AniaK Bez zarzutu! (1) Jestem kobietą i stawiam duże wymagania- salon kosmetyczny La Ines temu... Emilia Kujawa