Halina Sobierajska - ocena

Temat dostępny też na forum: Usługi remontowo-budowlane
Jakość wykonania mierna, brak profesjonalizmu, pośpiech, pozostawione odpady. Zapewnienia o 2-letnirj gwarancji oraz "gdyby coś było trzeba proszę zadzwonić" między bajki można włożyć. Brak obiecanej umowy i faktury. DROGO! Zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Halina Sobierajska - ocena

Pani Halino, na wstępie informuję iż sprawa pomówień zgodnie z Kodeksem Karnym zostanie zgłoszona na policję. Prace zostały wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną. Nie jest Pani ciągle w stanie wskazać jak miałem maszyny budowlane pospieszać żeby prace były wykonane w pośpiechu. Od razu kiedy zgłosiła Pani uwagi w odpowiedzi na e-mail zaproponowałem żeby się spotkać w mieszkaniu i zobaczyć w czym leży problem, kiedy dzień wcześniej odbierając mieszkanie była Pani wraz z mężem bardzo zadowolona, dodatkowo podpisala Pani ze mna umowe, a za usługę nie chciała Pani faktury więc zostały wystawione 2 paragony, ponieważ posiadam kasę fiskalną więc Pani opinia to pomówienia. Cenę również poznała Pani ze sporym wyprzedzeniem więc miała możliwość na spokojnie się z nią zapoznać, nikt na Pani decyzję nie naciskał. Zgodnie z umową, którą zawarliśmy powinni Państwo zapewnić worek na odpady, nie stało się to więc nie miałem możliwości wynieść odpadów do śmieci, zamówiłem nawet dla Państwa worek i kazała go Pani odmówić, dodatkowo zaproponowałem w dniu odbioru mieszkania znieść odpady pod blok, Pani mąż odmówił mówiąc, że zrobi to sam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Halina Sobierajska - ocena

Właśnie tacy klienci są najgorsi. Znają ceny zrobisz i płaczą. Współczuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Natalia - ocena (3 odpowiedzi)

Z roku na rok coraz gorzej. Panie nie radzą z rozliczeniami, jedna z pracowniczek żyje dalej w...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Wspaniała obsługa, szybki montaż i efekt który przerósł moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!