TechB - opinia (1) Udana współpraca od wielu lat. Rzetelny, sumienny serwis. Nie muszę pamiętać... TechB Jacek - opinia (1) Nie mila obsługa i śmierdzą papierosami Jacek Kamila - opinia (1) Dziękujemy za piękne dekoracje! Kamila
Maciek - opinia (1) Super! Zdrowo! Tanio! Polecam! Maciek Żaba - opinia (1) To cukiernia w której od lat kupujemy słodkości i przepyszne torty na różne... Żaba Małgorzata - opinia (1) Najlepsze drożdżowe ciasta! Rogale, drożdżówki, strucle, babki, pączki -... Małgorzata Cezary - opinia (1) Najlepsze pieczywo w Trójmieście Cezary Natalia - opinia (1) Cudowne pieczywo. Nigdy w życiu takiego nie jadłam. Jak chleb to tylko z... Natalia Gość ,) - opinia (1) Bardzo fajne i smaczne miejsce ;) Gość ,) RomanS - opinia (1) Miła obsługa a przede wszystkim smaczne i zdrowe pieczywo. Zawsze świeże !... RomanS Klaudia - opinia (1) Genialne miejsce, przepiękna bielizna i super gadżety. Swoją zabawkę z PAR... Klaudia JanekM - opinia (1) Jestem pod wrazeniem obsługi. Bardzo uprzejma i cierpliwa pani Joanna pomogla... JanekM Magda - opinia (1) Najlepsza piekarnia! Zdecydowanie bez konkurencji Magda Rafał - opinia (1) Bardzo dobre pieczywo robią na zakwasie Rafał Andrzej - opinia (1) Nie ma nic lepszego w całym Gdańsku !!! Andrzej Cani - opinia (1) Piekarnia Majchrowski wymiata! Cani Zdzisław - opinia (1) Generalnie duży plus. Jakość perfekcyjna. Zdzisław aga - opinia (1) Najlepsze pieczywo w Trójmieście. aga Katarzyna - opinia (1) Powinni miec gwiazde na niebie za jabłko w ciescie ! Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Super ,niestety dla mnie daleko Katarzyna