Łukasz - opinia (1) Najlepszy sklep wysyłkowy w Polsce, przypadkiem jest w Gdańsku i ma dostawy... Łukasz Mateusz - opinia (1) Uwielbiam produkty Sensi Hemp oraz atmosfere w sklepie. Mają na prawdę bardzo... Mateusz Mieczysław - opinia (1) Super ciasta i super obsługa :) :) :) :) Mieczysław
Joanna - opinia (1) Cudownie, miłe panie i bardzo pomocne Joanna Stacja. - opinia (1) pozytywnie. Polecam wszystko zalatwione wi 15 min. Stacja. JAN - opinia (1) wolowina, cielecina, jagniecina w sprzedaży. Duży wybór. Pyszne wedliny! JAN Stanisław - opinia (1) Dziękuję ! Bardzo profesjonalna obsługa.Zlecenie telefoniczne z Bydgoszczy... Stanisław D.K. - opinia (1) Dzisiaj jedząc ciasto tortowe czekoladowe znalazłem kawał plastiku. Ciasto... D.K. Stały klient - opinia (2) Bardzo lubię te Biedronkę. Panie są miłe i pomocne fakt często brakuje towaru... Stały klient Marta - opinia (1) Takie zakupy robi się z czysta przyjemnością. Ekspresowa dostawa ! Zostaje z... Marta mwstal - opinia - opinia (1) Współpraca od początku do końca na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm.... mwstal - opinia Maria K - opinia (1) Bardzo miłe i serdeczne panie!! Zawsze jestem zadowolona z zakupionych ubrań!... Maria K Jeffrey - opinia (1) Widać że sprzedawca kocha to co robi. To lubię wie po co tam jest Jeffrey KasiaLeo - opinia (1) Bardzo duży wybór produktów. Atrakcyjne ceny. Szybka realizacja zamówienia,... KasiaLeo Bina - opinia (1) Bardzo smaczny chleb, naturalny bez ulepszaczy. Cynamonki wyborne. Polceam... Bina Dorota - opinia (1) Bardzo slaba jakosc w stosunku do ceny. Grawer wyglada jakby ktoś go zrobil... Dorota Mariusz - opinia (1) Przepiękne kwiaty z Ikei za wyższą cenę. Polecam wszystkim, którzy cenią... Mariusz Jola - opinia (1) Byłam pierwszy raz niedawno wprowadziłam się do gdańska pierwsze wrażenie... Jola global it solutions Sp. z o.o. - opinia (1) Z czystym sumieniem możemy polecić współpracę z firmą Noble Studio!... global it solutions Sp. z o.o. Kamila - opinia (1) Nie miła obsługa, niestety nie pierwszy. Kamila