Magdalena - opinia (1) Bardzo miła, szybka obsługa. Polecam wszystkim niezdecydowanym, nie będziecie... Magdalena Małgorzata - opinia (1) Super sprawna obsługa z dowozem na terenie trójmiasta Małgorzata Robert - opinia (1) Jestem od lat klientem salonu Jubiler Schubert Zażyło mi się reklamować... Robert
Radek - opinia (1) podpowiem, że będzie bardziej opłacalnie jak od razu zamieni się to w dom... Radek AN - opinia (1) Gdybym mieszkała obok tej piekarni to codziennie jadłabym tylko pieczywo od... AN Ewa Walkiewicz-Gardaś - opinia (1) Bardzo sympatyczna i fachową obsługa. Ewa Walkiewicz-Gardaś Ewa - opinia (1) Obsługa w tym sklepie na wysokim poziomie , dbająca o dobro klienta. Personel... Ewa Łukasz - opinia (2) Wreszcie porzadny sexshop w Gdyni! Panie zorientowane w swojej pracy a przy... Łukasz Klaudia - opinia (2) Kwiaty zakupione 14 lutego. Ekspedienta zapewniała, że wytrzymają. Po 2... Klaudia Fajny sklep (2) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i szerokiego asortyment w sklepie.Miejsce... Szary Aksamit Łasuch - opinia (1) Ciasta i torty coś pysznego. Przyznaję że jestem wybredna i trudno mnie... Łasuch gnostyk - opinia (1) W Gdańsku najlepsza cukiernia i kawa , nie wiem jak w Sopocie , Gdyni. gnostyk Paweł - opinia (1) Wyjątkowe podejście do klienta, szeroka oferta, możliwość obejrzenia mebli... Paweł Aleksandra - opinia (1) Pozytywnie zaskoczona. Wczoraj nabyłam w DD materiały na dwie sukienki. Pani... Aleksandra Tort urodzinowy Morena (2) Zamówiliśmy tort z jedną figurą. Smak tortu taki sobie w niczym nie wyróżniał... Magda kasia80 - opinia (1) Bardzo miła przesympatyczna obsługa, sklep niewielki ale dobrze wyposażony.... kasia80 Kazimierz - opinia (1) Katastrofa dla firmy DPD. Nic nie funkcjonuje właściwie. Nie dostarczają... Kazimierz Mama Alicji - opinia (1) Bardzo profesjonalne doradztwo, przymierzono nam 5 fotelików do auta i... Mama Alicji Justyna - opinia (1) Nie sądziłam, że ze zwykłego białego namiotu można zrobić niesamowitą salę... Justyna Paulina - opinia (1) Szybki i skuteczny serwis. Mogłam liczyć na pomoc w odpowiednim doborze... Paulina