Nietypowo (1) Zakochana...jak sama nazwa wskazuje. Uwielbiam Skandynawski design ( nie... Kornelia rekomendacja klienta (1) oferta dedykowanych akumulatorów do sprzętu fotograficznego bardzo atrakcyjna... Paweł Myślik, Kraków Bez zarzutu (3) Wyposażyłem swoją firmę w drukarki od tych Państwa i musze przyznać, że cała... Mariusz
Profesjonalizm i Uśmiech (1) Tak w skrócie można powiedzieć o tym Antykwariacie. Z prostej przyczyny,... Łukasz Miła obsługa (1) Generalnie na samo Orange jestem bardzo cięty ale Pani w tym salonie szybko i... Marcin Wózek i fotelik (1) Kupiłem wózek oraz fotelik i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń - ani co... Seba polecam :) (1) Pomysł i lokalizacja super! Niewiele jest miejsc w trójmieście z takim... klient Zadowolona, stała klientka (1) Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa wysyłka oraz dostawa... EWE Okropna obsługa!!! (1) Czy nikt z właścicieli nie czyta opinii o swoim personelu??? Obsługa fatalna.... xxx Pychotka (1) adłam różne ciasta m.in. w-z, cappuccino i wszystkie mogę polecić. Ciasta... Liczi NIE POLECAM TEGO SERWISU!!!! (4) Trzymają przez tydzień telefon nie potrafiąc go naprawić ( mówiąc wcześniej... j. firma krzak. (1) Dlaczego same 1? Krótko, zwięźle i na temat. * Obsługa - Załosna. Nikt oprócz... Patrycja polecam (1) Polecam sklep, duży wybor gier, dobre ceny i obsluga. Ciekawy klimat i sklep... asia Ignorancja,Niekompetencja (1) W tym sklepie klient traktowany jest jak zło konieczne .Chcieliśmy z mężem... Anika Bardzo dobry sklep! (1) Do sklepu chodzę prawie co miesiąc, więc mogę o nim dużo powiedzieć. Obsługa... Klaudia Sklep na 6  (1) Doskonały kontakt i natychmiastowy odbiór wybranych klocków LEGO. Idealne... Antek M. Trochę RiWJera (1) Trochę wiejska ta RiWJera. Mieszkam niedaleko i często robię zakupy w... Barbie Niby ok ale.. (1) Jeśli chodzi o sklep nie man zastrzeżeń w godz popołudniowych mega kolejki.... Aga Konieczna zmiana Kierownika sklepu (1) Bylem swiadkiem lekcewazacego podejscia kierownika sklepu do matki z malutkim... Kiero Magiczne miejsce z książkami (1) Wspaniałe miejsce, a osoby, które tam pracują, doskonale znają się na... Maria