Nigdy wiecej tam nie przyjdę! (1) Chcąc wymienić towar, bo o oddaniu nie ma nowy, trzeba mieć żelazne nerwy, bo... Urażona korzystam od dawna !!! (1) Karmę dla mojego labradora kupuję od 4 lat tylko w zooexpressie i nigdy mnie... ewa Rozczarowanie (1) Niestety, ocena ogólna wypada raczej przeciętnie. Pochwalić można organizację... Szymon
Wzór do naśladowania (1) Jeden z najlepszych antykwariatów w całym Trójmieście. Zdecydowanie ten, w... Szymon Polecamy (1) Oprawa naszego ślubu i wesela dopracowana została w każdym calu.Wszystko... Sara 1 to za duzo (1) Jaka opinia taki salon. Powinno byc 0. Ludzie omijajcie ten salon wielkim... jaroslaw Super świece i mody (1) Świetny wybór świec z wosku pszczelego i rewelacyjne podgrzewacze jedyne na... Agata Monika - opinia (1) Jeśli szukasz ciekawych pomysłów na prezent to dobrze wybrałeś. Szeroki wybór... Monika Jolanta - opinia (2) Kupiłam ostatnio talerze deserowe "Quadrato" po cenie 15,25 zł za sztukę.... Jolanta Polecam (1) Jak najbardziej polecam, rewelacyjna obsługa a kwiatki i wszelkie dekoracje... Patrycja Przesyłki awizo (1) Ktoś uprzyjemnil mi życie zawidamiajac ,że przesyłkę awizowaną mam odebrać we... Z.D. Welki zawód (1) Niestety skorzystałam z polecenia koleżanki i bardzo się zawiodłam, wieniec... Irena Mniam, mniam (1) Przemila Obsluga. Przy okazji zakupów dostałam przepis na przepyszne... Ania słoneczniki dla mojego męża (1) Jednym sposobem wyrażania czuć jest obdarowywanie ukochanej osoby kwiatami do... Bożena Obsługa (1) Byłam w sobotę z babcią w tym salonie aby wyjaśnić to czemu poraz 5 z winy... Oburzona Wieloletnia klientka Odradzam (1) Niestety odradzam cukiernie Sowa w Tesco na Karwinach. Sprzedają stare... Jan Ocena (1) Bardzo ciekawie zaaranżowany kameralny sklepik. Ceny bardzo niskie i Panowie... Joanna K. Super (1) Moje ulubione miejsce w Gdańsku, jestem tam prawie codziennie :) johnny super (1) Często tam zaglądam, z właścicielem zawsze można porozmawiać i dowiedzieć się... Karol UWAGA (1) PONAD ROK czekam na pieniądze ! Ani towaru ani pieniędzy, trzeba odzyskiwać... Kejt