Polecam jak najbardziej !!! (1) Jeden z najlepszych hipermarketów E.Leclerc w Polsce. Byłem min. w Warszawie,... Smok Modelowy salon (1) Zdarza mi się bywać w Empikach w całym Trójmieście, ale w żadnym nie... Blobek Akwarystyczne Niebo (1) Najwiekszy wybor ryb i roslin jaki widzialem, wspaniale okazy i przystepne... pumeks
SUPER !!! (1) Zamawiałam dziś haftowanie imion na ręcznikach. Usługa wykonana szybciej niż... Paulina Klaudia - opinia (1) Robię zakupy tym sklepie od dawna i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobrze... Klaudia asortyment tak, procedury nie (1) Do dzisiaj uważałam Almę za bardzo fajny sklep, szczególnie pod kątem... kalonji Polecam! (1) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, miła obsługa, a przede wszystkim smaczne i... Nataliagda SZUKASZ DOBREGO I ŚWIEŻEGO MIĘSA? IDZ DO DWUNASTKI!!! (1) jestem stałą i zadowoloną klientką.W sklepie jest naprawdę duży wybór... Julia Świetny sklep (1) polecam korzystanie z tego sklepu, duża gama produktów, szyba dostawa (na... Dorota NIE KUPUJCIE W LITTLEBABY.PL!!! (1) NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!!! Ja tak jak i wielu z Was muszę i będę walczyć o... Monika Agnieszka - opinia (1) Drogi Panie Piotrze, może kupił Pan w innej kwiaciarni, która podszywa się... Agnieszka Magda - opinia (1) Zamawiałam z tej cukierni już dwa torty i na pewno na tym się nie skończy:)... Magda W Trójmieście tylko Graffi ma tak szeroką ofertę (1) To doskonale zaopatrzony sklep z profesjonalną i pomocna obsługą.... Agnieszka Dorota - opinia (1) Torty SUPER. Polecam na Swięta Paszteciki Dorota TRAGICZNA OBŁUGA UMYWAJĄ RĘCE OD WSZYSTKIEGO (3) Kupiłem od nich htc fabrycznie nowego wg nich bez wad okazało się że ma... Adi zooekspress.pl (1) Od kilku lat korzystam z zooekspress. Dostawa zawsze jet na czas, bez... Kasia Express w pewnym słowa znaczeniu (1) Jeszcze tak szybko nie otrzymaliśmy karmy. I co jest na duży plus kurier... kaśka SUPER SKLEP (1) Jeżeli szuka się w Trójmieście czegoś na nie banalny prezent to naprawdę... klient Geronimo - opinia (1) Hmm zdecydowanie wybija się sklep na tle wszelkiego rodzaju marketów, małych... Geronimo Polecam szczerze!!! (1) Pochodzę z województwa lubuskiego i będąc często na Pomorzu znalazłam sklep... Ela