NIE MA DO CZEGO SIĘ PRZYCZEPIĆ :) (1) Jak w nagłówku - wszystko szybko sprawnie i elegancko. Pozdrawiam serdecznie... Piotr Łasowski Dla mnie super (1) Zostałam potraktowana bardzo profesjonalnie przez sprzedawców. Miałam mały... Alicja Bardzo piątka, warto robić tu interesy. (1) Byłem dziś i znów jestem zadowolony. Bardzo konkretny lombard - zresztą mój... huzi
Aleksandra Zienowicz - opinia (1) Z przyjemnością informuję, że firma Ladeco sp. z o. o. z siedzibą w Pomorskim... Aleksandra Zienowicz Opinia (1) Opinia Jarek Szczerze polecam (1) Firma jest godna polecenia.W czasach dzisiejszych jest niewielu,którzy... Lidia Moja ulubiona piekarnia! (1) Jest to absolutnie moja ulubiona piekarnia/cukiernia od dawna i zarzuty,... KP Gorąco polecam ! (1) Sklep w ciągu zeszłego roku mocno poszerzył ofertę,dużo nowości, ceny wciąż... szwarcer magda - opinia (1) Gdy pojawia się problem, towar sprzedany okazuje sie towarem niedzialajacym... magda Eliza - opinia (1) Zdecydowanie polecam:) Oddałam na Nobla dwa ekspresy, oba po naprawie... Eliza Szczerze odradzam !!! (1) Szczerze odradzam to miejsce. Zamówiłem tort na chrzciny dla córki Zosi na... Marek Iwona - opinia (2) Kilkakrotnie miałam okazję (i przyjemność) zajadania się pieczywem z tej... Iwona Bardzo nieupszejma obsługa!! (1) Ekspedientka w czarnych włosach z grzywką na bok w tej cukierni bardzo nie... zszokowana b. zadowolona! (1) a ja jestem bardzo zadowolona z kolczykow z zawieszka z modern silver, jakie... Dominika jestem rozczarowana (1) Wczoraj kupiłam pączki które wyglądały całkiem nieżle. Niestety w smaku... Dorota Obsługa fatalna! (2) W dniu wczorajszym pojechałem do księgarni językowej w Wrzeszczu ul.... Piotr Tom - opinia (1) Bardzo miła i konkretna obsługa, ludzie z pasją. Tylko ceny mogłyby być niższe. Tom REWELACYJNY MIĘSNY (1) Sklep jest kapitalny i zdecydowanie bez konkurencji, jak najbardziej warty... Laslo zdecydowanie odradzam (1) zamówienie w tym sklepie złożyłam 12 listopada 2013 roku... miał być prezent... dobrochna Uwielbiam! (1) Uwielbiam te cukiernie, kupuje tam od lat. I muszę powiedzieć że wszystkie... Smakoszka