Super sklep (1) Sam sklep jest ładny. Duży wybór. Miła obsługa. Ceny trochę wyższe niż na... Mateusz piatkowy dzien za bezcen.... (2) Ludzie nie dajcie sie wrobic,ceny w innych dniach tygodnia sa takie... ivoo9 SUPER (1) Sklep naprawdę SUPER. Zawsze czysto i pachnąco! Pani kierowniczka Halina... klientka
Duże zmiany (1) Sklepik się powiększył od zeszłego roku. Wtedy biedne panie męczyły się w 40m... Esi przeterminowane jedzenie (2) witam,prosba do sklepu-jezeli sprzedajacie pokarm w siatkach to nie... sylwia ŻENADA (3) Wybrałam się do tego sklepu z zamiarem zakupu świnki morskiej. Pomijam fakt,... M. UWAGA NA ROBALE (2) CHCIALABYM PRZESTRZEC WSZYSTKICH KUPUJACYCH JAKIEKOLWIEK KARMY W TEKTUROWYCH... M. Em - opinia (1) Jak dla mnie to brakuje tam miejsca do którego można by oddać dziecko by... Em Super sklepik!! (1) W środę potrzebowałem 2 win na prezenty w rozsądnej cenie ;-) Koleżanka... Robert Fatalna obsługa (1) Muszę podzielić się moim dzisiejszym, pierwszym i ostatnim doświadczeniem z... Agata S. Ceny.. (1) Z przykroscia musze stwierdzic, iz wzrost cen produktow nie jest adekwatny do... Magda Proponuje jeszcze wyzsze ceny (2) Gdyby ten sklep wygral w konkursie "najwyzsze ceny w Polsce" nie bylbym... T2 Wypadek przy pracy ale piękne wyjście (1) Kupiłem w cukierni zlokalizowanej w Gdańsku-Wrzeszczu, w Galerii Bałtyckiej... Jerzy G. Niestety podzielam zdanie pierwszego opiniodawcy (2) Miałem bardzo przykry przypadek. Do sklepu udałem się w celu zasięgnięcia... Marek Polecam (1) Wszystko sprawnie i bezstresowo. Montaż urządzeń fiskalnych bez żadnych... Daria Polecam! (1) Pączki, drożdżówki wyśmienite... Andrzej odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu:):)::) (1) szalona, uśmiechnięta gadułka z 1000 niesamowitych pomysłów:) tak w skrócie... Asia ,Marcin I Hania zadowolona (1) Nie jestem z Trójmiasta, ale jak mam coś kupować to przeważnie w Batorym. To... justy relikt poprzedniego systemu (1) Dramat, to co się wyprawia w tym sklepie to po prostu dramat. Brak cen na... Michał Sklep godny polecenia (2) Sklep godny polecenia, nie tylko ze względu na wybór asortymentu, ale przede... Ola Gdynia