Elwira - opinia (1) Duży wybór, chociaż nie wszystko posiadają. Często zamawiam przez internet. W... Elwira uwaga na reklamacje (1) kupiłem synowi gre komputerowa,,po próbie zainstalowania w domu okazalo sie... a :) (1) Super sklep polecam klient
Bardzo. (1) Jestem mieszkanką Gdyni ale wolę drogi nadłożyć i nawet zapłacić za transport... Anna Kijowska Po prostu nie polecam (1) Witam wszystkich! Muszę z przykrością powiedzieć, że jeszcze nigdy nie... Kupujący brak słów!!!!!!!nikomu na świecie nie polecam sklepu (1) obsługa sklepu i podejście do klienta jest po niżej jakiejkolwiek krytyki,... zuzka Nice (1) Wedłóg mnie ejst Fajneie xDD DZieje sie tam I sA fajne sklep xDD Czarna^ sylwia - opinia (1) rewelacja!!!polecam serdecznie! sylwia Piotr - opinia (1) Dostałem przepiękną wiązankę. Gorąco polecam. Kupiłem raz ale będę na pewno... Piotr moloch (1) moloch horche polecam! (1) super miejsce na zakupy! wszystko pod reka, duzy wybor i w miare rozsadne... kozojeb o Bomi (1) Pan z bujnym zarostem, w bardzo starannie dobranej, eleganckiej koszuli... mieszkanka Matarni hm. (1) po pierwsze toalety,ludzie nie umiecie czytać?toalety są bezpłatne,jak ktoś... xyz Opinia (1) Bardzo mi się podoba Centrum w Rumii, zdecydowanie bardziej niż ten sam w... LB spoko (1) spoko jest ok. :)) polecam ten sklep. klient Empik, Kinoplex & Bomi (1) Do Alfa chodze jedynie dla Empiku, Kinoplexu i Bomi. Empik super ludzie,... SP ;) (1) Poprostu rewelacja Zadowolony Klient brak zasinteresowania (1) Brak listw do paneli brak koncowek brak dobrej obsługi tak jak w c....... djmesiu Apteka- rewelacja (1) Bardzo lubię kupować w tej aptece, obsługa jest bardzo miła, zawsze dostaję... m3 nn - opinia (1) Niedawni kupilam prostownice do wlosow i maszynke do strzyzenia. Jedno i... nn