ZBYT MAŁO PERSONELU (1) MAŁO OTWARTYCH KAS I BRAK OBSŁUGI NA DZIAŁACH. KLIENTKA KIEPSKA STRONA INTERNETOWA (1) Szkoda,że sklep ma taką fatalną stronę internetową , właściwie nic z niej nie... Izales rozgłośnia muzyczna w sklepie z odzieżą (1) W wiekszości sklepów klient zauważa coraz częściej głośno grajacą muzykę,... Andrea
brak sklepu (1) ogólnie centrum fajne chociaż brakuje sklepów z niektórych branż. Dla mnie... gigant tragedia (1) tragedia w momencie jak stweirdzil powyzej ktorys z uzytkownikow w moemncie... anna auchan rumia (1) oszukują na cenech pisza co innego a w kasie co innego wybija przy kasie kody... mila Good (1) BArdzo dobrze! Wszystko na + !r@¤ Miejsce zabaw dla dzieci (1) Wspaniqałe miejsce , wpaniale wyposazone , wspaniały i fachowy personel i...... RG brak dojazdu w dni powszednie (1) dlaczego zlikwidowaliscie dojazd autobusem w dni powszednie? zofia skrodziuk dojazd autobusem (1) mieszkam w Gdyni, jak moge dotrzeć w inny sposób niz samochodem do Matarni??... lilimaer opinia (1) Klif jest kompleksem sklepów, który odwiedzam dość często i z miłą chęcią.... Zenon Marchewka jestem zachwycona (1) ostatnio robilam zakupy w tym sklepie i jest naprawde rewelacyjny, nigdzie... adrianna Apteka - obsługa tragiczna (1) Całe centrum jest fajne, ale apteka masakra. Obsługa chyba trafia tam z... Aneta Mogło by być lepiej (1) Jeśli chodzi o gastronomię, to beznadzieja. Dojazd super, chociaż mam 60 km... Natalia ludzie puknijcie sie w łeb (1) Ja współczuje pracownikom reala,trzeba mieć baardzo dużo cierpliwości i... xyz SŁABIUTKO (1) Duże kolejki, mały wybór asortymentu, nie miła obsługa, żadko są czynne... Klient SKANDAL (1) Jestem klientem tego sklepu od bardzo dawna i to co się dzieje w Realu to... Klient pozytyw (1) bardzo mila atmosfera w sklepie.lubie robic tam za zkupy ostrowska suuuuuper (1) to świetne miejsce na zrobienie zakupów i odpoczynek po nich bp Bardzo zla obsluga! (1) Byłam dziś w Waszym sklepie.Chciałam zrobić zakupy na św.,ale spotkałam się z... Edwira