Uwaga na plac zabaw TUPTUS (1) Zdecydowanie nie polecam placu zabaw moja corka zlamala tam noge juz mija... Asia Szukam Mappa (1) Czy ktos wie gdzie zostal przeniesiony Mapp? Byl to super sklep!!! Cala... beti uwaga na rachunki (1) Zazwyczaj jeżdże tam pokręcic bekę z kumplami i kupic jakieś pierdółki ale... mcgdansk666@o2.pl
Euroapteka.....tiaaaaaaaaaaaa! (1) Kupowałam tam plastry,okazało się,że te które mnie interesują są z metra i... Monika zacofanie (1) nic praktycznie co chce kupic nie ma.Slaby wybor!!! apokalips nie wszystko jest tak jak mogloby byc (1) panie z tego sklepu niestety sa niemile jest czynna tylko jedna kasa wiec... klientka tego sklepu dobre Bomi, w Ikei gorzej (1) świetnie wyposażony sklep z miłą obsługą. Szczególnie młoda Pani w kręconych... ja:) ...? (1) Nie mam zadnego problemu z obsługą a jak ktos ma to najwyrazniej nie... 666 świetna hala,atrakcyjna (1) krystian z. ok (1) Baedzo sobie chwalę to centrum i często tam kupuję.Polecam. Ewa bomi, bomi, bomi, bomi, bomi!!! :D (1) Jestem mieszkańcem Warszawy. Przyjechałem do Gdańska na wakacje. Zwiedzając... Amator Biustów MUSTANG / PUMA (1) Przykro mi to stwierdzić ale w sklepie PUMY w Alfa Centrum jest beznadziejna... Małgosia +/- (1) Dla mnie największym plusem Klifu jest Almi Decor. Lubię też Kapphal,... Magda Super Bomi!!! (1) Fantastyczny pomysł z tym pakowaniem zakupów! Szybka obsługa przy kasie,... ben heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw ekstra111 (1) monia Supersprawa, superpomysl, superceny (1) Swietnie, ze powstaja centra, gdzie markowe rzeczy mozna kupic TANIEJ. mag. H&M.. (1) Fajnie by było gdyby w Madisonie otworzyli H&M..Klientów sporo tezby bylo... Stała bywalczyni..