Hangar

Siemka czy ktos ma pomysl albo propozycje gdzie mozna znalezc (odplatnie albo i nie) jakis pomieszczenie pod dache. Chodzi mi o mozliwosc wbicia sie do sroda 15 trialowcow i ustawienia palet. Bo niestety w zimie murki sa straszne a w szczegolnosci te oblodzone. Mamy gorzej niz np Freeridowcy:/ Jezeli macie jakies fajne albo i niefajne pomysly to piszcie .thx
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hangar

sorki ale niewiem jak sie pisze przez H czy ch?? mam dys

Re: Hangar

w zimie 99/00 dogadałem się z kierownikiem obiektu - lodowisko stoczniowca (to gdzie są ślizgawki) przy Hali Olivii i pozwolił na utowrzenie toru (galeria przy wejściu nad trybunami). Mieliśmy z kumplem skakania przez całą zimę. Otoczyliśmy co trzeba taśmą i git. Łącznie było kilkadziesiąt palet, kilka dłuższych, zabawa na całego :P Na wiosnę majdan zwinęliśmy . Bardzo sympatycznie zresztą człowiek podszedł do nas. Ludzie wchodzący na ślizgawkę mieli rozrywkę dodatkową, my (pomijając sam fak niezłęgo miejsca) - dodatkowy bodźiec aby sie lepiej koncetrować. Umowa oczywiście ustna że odpowiadamy za szkody (nie było żadnych), i że odpowiadamy też za swoje bezpieczeństwo.

Fotka, gdzei dokłądnie to było tutaj: rowery.trojmiasto.pl/x-files/tjtrial.jpg sorki za jakość ale zrobilem to przed chwilą na szybko cyfrakiem.

Inne tematy z forum

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...