Hanna Bakuła: mężczyźni powinni się depilować

Opinie do artykułu: Hanna Bakuła: mężczyźni powinni się depilować.

- Jesteśmy strasznie mało cywilizowani. Zatrzymaliśmy się na etapie "Pana Wołodyjowskiego". Nie ma edukacji, wzorce są potworne. Mężczyźni na Zachodzie depilują klatki piersiowe, golą się pod pachami. A u nas? Króluje flejtuchostwo. Pamiętajcie panowie, że my, kobiety, te włosy mamy potem w ustach - mówi Hanna Bakuła, autorka książki "Wnuczkożonka, czyli jak utrzymać laskę?". Spotkanie z autorką odbędzie się w piątek (11 października) w Empiku w Galerii Bałtyckiej o godz. 18.Borys ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziekuje i pozdrawiam malostkowa zazdrosnico
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Się pani Bakuła chociaż raz zaprezentuje bez tej maski z pudru i szpachla na twarzy

to ja z miejsca golę klatę.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lubie jak facet ma owlosione stopy zwlaszcza duze paluchy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bartoszu, z twojej wypowiedzi wynika, że masz umysł nastolatka. Wydaję mi się, że ty psychicznie możesz być nawet młodszy od swojej małżonki i to pewnie tłumaczy to wasze niezwykłe "dopełnianie" Gratuluje" bystrej i inteligentnej" małżonki, która pewnie na twój widok aż mdleje z podniecenia, życzę ci duż szczęścia, bo pewnie będzie ci bardzo w życiu potrzebne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

radosc

Nazywam sie Aniela mam61 lat i od dwoch lat faceta w wieku 22 lat.Czuje sie spelniona i doceniona przez swojego chlopaka.Na listopad planujemy slub potem adopcja szkraba.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

masz rację

pewnie umiera, ze zgryzoty że nie może figlować w łóżku ze swoim dziadkiem, wsłuchiwać się w jego słodkie chrapanie, przechodzące z głośny gulgot. Nie wspomnę już o delektowaniu się boskim obwisłym cielskiem dziadziusia, które wydziela słodką woń zgnilizny. Do tego utraciła bezpowrotnie możliwości zmiany pampersa ukochanemu, czy trzymaniu gp za rączkę po wycięciu przerośniętej prostaty. Ale niestety nigdy NIE BĘDZIE WNUCZKĄ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dojrzaly

Sam mam 57lat i kobiete w wieku20lat.Dopelniamy sie nawzajem i cieszymy sie soba kazdego dnia.Dziecko jest w drodze i szczescie wypelnia nasze zycie.Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mam 19 lat i pragnę poznać fajnego faceta w okolicach 70 lat z mocno owłosioną klatą i plecami, ważne jest aby zbyt często się nie mył, bo uwielbiam naturalny smrodek. Marzę, aby mieć z nim min. 3 dzieci. NIE CHODZI MI O KASĘ, możemy zamieszkać u moich rodziców - ciągle mi powtarzają, że chcą mieć mądrego i poważnego zięcia.
Czekam na was moje ukochane dziadygi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

To, kolego, że osadza się na nich pot,

który w miarę upływu czasu zaczyna się rozkładać i wydzielać nieprzyjemny zapach.
Nie bez powodu sportowcy narażeni na wysiłek fizyczny, a nierzadko też osoby ciężko pracujące fizycznie - a więc narażone na wzmożoną potliwość - depilują się pod pachami.
Sam też tak robię. Nie codziennie, lecz raz na tydzień lub 10 dni. Dzięki temu zużywam mniej dezodorantu (trafia bezpośrednio na skórę, a nie osadza się na włoskach) i nie czuć ode mnie potem nawet po intensywnym wysiłku fizycznym.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Też jesteś głupia jak główka kapusty.
Jedna kąpiel dziennie ew. dwie + antyperspirant i wszystko ładnie pachnie.
To, że Wasi faceci śmierdzą potem itd. to już jest Wasza sprawa.

Wara od męskich nóg, klat i pach !!
Chcecie mieć ciotę za faceta, droga wolna.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Głupia ta Bakuła.
Nikt od dawna nie chce jej ruszyć dlatego jest taka wykręcona.

Ta Pani po prostu potrzebuje prawdziwego brudnego i cuchnącego "Małpiszona",
żeby się trochę odstresować )
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

Mam 19 lat i marzę o tym aby poznać pana z bujnym dywanem na kalacie i plecach, z zarośniętymi pachami i ja,ami minimum lat 70. Bardzo chcę mieć nim 3 ślicznych dzieci. Nie chodzi mi o kasę, możemy zamieszkać u moich rodziców, zawsze marzyli o statecznym poważnym zięciu. Czekam na was moje ukochane dziadzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co mają włosy do pocenia się ??
Możesz wyjaśnić ??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

a dlaczego zdjęcia tej pani są sprzed 30-tu lat ?

a kto to w ogóle jest ta pani ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moja droga zyjemy w panstwie katolickim gdzie rola kobiety jest scisle okreslona nie profanujmy wartosci ktore stworzyly nasz piekny kraj.Kobieta ma dbac o faceta i dzieci
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9