Hanoi Pho

Bary Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 36

masakra,masakra (1) Wnetrze lokalu,porazka,smrod potraw i zaduch,nie pozwala tam siedziec dluzej... la Porażka (1) Wybraliśmy sie dzisiaj z mężem na obiad. Porażka do kwadratu! Mąż zamówił... Karolina kompletnie nie polecam W srodku smierdzi (1) Przy wejsciu odrazu czuje sie smrod Na herbate czeka sie dluzej niz na... tomek
NIE POLECAM - A-dong nie ma nic wspólnego z restauracją (3) Pomimo, że zamówienie na obiad dla 2 osób zostało złożone jednocześnie... Radowit Sadowski tak zalosne ,ze brak slow (1) zebym wiedzial,ze danie będzie czuć starością ,to bym poszedłdo sklepu i... Irek Nie polecam, ODRADZAM szczerze! dno (1) "Kurczak w cieście kokosowym i sezamem"=hahahahahaha no ciekawe, bo ja... KodeksEtyczny Masakra jedziecie z mikrofali (1) Jesteś zbulwersowa jedzienie zimne i podgrzewane w mikrofali. Oddałam całą... Monika Porażka (1) Witam, restaurację odwiedziłam dwukrotnie i raz skorzystalam z zamowienia do... Wera Problem to obsługa i menu (2) Od wielu, wielu lat raz na jakiś czas zachodzę do tej restauracji. To co... Flo Tragedia (1) Czy właściciel zdaje sobie sprawę, że dawno powinien wymienić personel w... stała klientka Coś się zepsuło... (1) Mięso z cielęciny śmierdzące. Sos rozwodniony jak nigdy, ryż zeschnięty chyba... Agnieszka Dobre jedzenie, fatalna obsługa (1) Nie oceniam wyglądu lokalu, jedzenie zamawiam na telefon. Jedzenie smaczne i... Rob Kiepsko (1) Do tego miejsca wybrałam się wraz z moim partnerem kiedy remontował się nasz... Mi Podejście biznesowe na 1 - (1) chcieliśmy zamówić jedzenie ekipą z pracy, łącznie miało być 6 dań, niestety... Justyna KOSZMAR (1) Jak wiadomo, adong jest raczej barem anizeli restauracja, jedzenie nie... dxadll obsluga rodem z prl (1) Jedzenie nie najgorsze ale czesc dan kiepsko przyprawiona. Dania na ostro,... meca Dania "wegetariańskie" mają mięso! (1) Zamówiłem dzisiaj z dostawą do pracy danie "Brokuły podsmażane z czosnkiem" z... ahven bardzo dobre jedzonko (1) Zamówiliśmy jedzenie na telefon. Dostawa na czas. Potrawy super. Bardzo nam... dana Masakra (1) Zamówiłem dzisiaj 5 dań. Czas realizacji to koszmar (odległość od... Mors Zawiodłam się. (1) Przed remontem byliśmy wraz z chłopakiem stałymi klientami. Zawsze... Beata T.