Haplo - opinia

Na pewno jest to solidna firma.
Nagranie z naszego wesela cechuje wysoka jakość obrazu (nagranie HD). Niemało tam też efektów ruchu kamery dynamizujących sceny. Montaż został wykonany błyskawicznie i już niewiele ponad tydzień po ceremonii mogliśmy cieszyć się nagraniem z niej. Zachowanie Pana Huberta bez zarzutu, miło było z nim współpracować, a nagranie przygotowane "bezinwazyjnie".

Dlaczego więc nie dałem celujących ocen? Prawda jest taka, że za tak wysoką cenę i przeczytawszy wszystkie dobre opinie miałem nadzieję na coś więcej.
Film nagrany bardzo dobrze jakościowo i zmontowany... hmm... bardzo poprawnie. Ale bez większej kreatywności. Oglądając dema teledysków ze strony hp video foto studio widziałem więcej "iskry", kreatywności, zabawy.
U nas wyszedł bardzo dobrej jakości standardowy film - co byłoby jak najbardziej okay, tylko ta wysoka cena...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowni Państwo.
Dziękujemy bardzo za opinię, nam również było miło współpracować z Państwem. Jednak nie łatwo o niepowtarzalne, pomysłowe i twórcze ujęcia gdy prawdę mówiąc ogranicza się nam czas rejestracji. Państwo Młodzi, aby w dniu realizacji uniknąć nerwowej atmosfery, dopilnujcie proszę, by nikt się nie spóźnił, pozwólcie wykrzesać z siebie prawdziwe uczucia, pokażcie Wasze relacje, dajcie ponieść się emocjom, tak by nam udało się przedstawić reportaż w świetle lepszym niż było to w rzeczywistości, czego serdecznie życzymy wszystkim naszym Klientom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0