Happysad & Muchy

Temat dostępny też na forum: Happysad & Muchy
HAPPYSAD - zespół rockowy założony w 2001 roku w Skarżysku-Kamiennej przez muzyków, którzy już wcześniej grali razem.
Od 1995 roku pod nazwą HCKF (Hard Core'owe Kółko Filozoficzne), a od roku 1997 zespół został przemianowany na Happy Sad Generation. Nazwa happysad uformowała się dopiero w 2002 roku, kiedy to wybrane zostało także logo grupy i nagrane zostało pierwsze demo z materiałem, który ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilety!

Chciałabym kupić bilet, a już chyba nigdzie nie ma.
Może ktoś jest chętny żeby sprzedać? ;D
GG:8676103
Dzięki ;)

bilety

Bilety w dalszym ciągu można kupić w klubie albo w Cyganerii....

kupie bilet / wymienie bilet comy na bilet happysadu

gg: 4844044

nie

indiepolo i punk-ognisko-rege-polo...

kupie bilet

kupie bilet za rozsadna cene 518957467

zbych

nie właź na strony zespołów wartych posłuchania, bo i tak nic nie zrozumiesz... słuchaj sobie dalej tego, czego słuchasz. Na pewno jest to kiepska muzyka, ponieważ nie będąc nawet fanem takiego gatunku jaki promuje happysad, jestem w stanie stwierdzić, że są warci posłuchania. Nie znasz się, nie wypowiadaj się.

warto być

polecam happysad chociaż większość fanów tego zespołu to tak zwane dzieci emo :) ja jestem zdecydowanie starsza (nie jestem emo ;) a z przyjemnością ich słucham

"Profesjonalny muzyk po AM"

kompleks;>

Galeria

Na koncercie było świetnie. Ale czy ma ktoś może jakieś zdjęcia z koncertu. Prosiłbym o kontakt na gg: 8360090

Inne tematy z forum

Walczymy o Alfę (6 odpowiedzi)

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych losami Centrum Handlowego Alfa na Przymorzu na...

Czesław Mozil Solo | Scena MONK (5 odpowiedzi)

To jest świetny czas Czesława! Wygrał Festiwal Piosenki w Opolu 2024 utworem Ławeczka (razem z...

Ramię w ramię o aborcję i mieszkanie! 22. Manifa Trójmiejska (3 odpowiedzi)

Już po raz 22. spotkamy się na Manifie Trójmiejskiej, by wspólnie stanąć w obronie praw...