Harpagani zgłaszać się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komu się udało zostać zaszczytnym zasłużonym "Harpaganem" niech się wpisze :):;) gratulejszyn :d
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Harpagani zgłaszać się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi sie udało. Szedłem w tym roku pierwszy raz w życiu i uważam że miałem naprawdę wielkie szczęscie że trafiłem na TAKICH ludzi!!! (mam tu na mysli tych co doszli na pozycjach 8-13, jesli sie nie myle) Bez was na pewno nie dalbym rady! A poza tym to bardzo ważna jest motywacja :P

Re: Harpagani zgłaszać się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> Mi sie udało. Szedłem w tym roku pierwszy raz w życiu i uważam
> że miałem naprawdę wielkie szczęscie że trafiłem na TAKICH
> ludzi!!! (mam tu na mysli tych co doszli na pozycjach 8-13,
> jesli sie nie myle) Bez was na pewno nie dalbym rady! A poza
> tym to bardzo ważna jest motywacja :P

Zgłaszam się, jako jeden z tych z pozycji 8-13 :-) Numer 110.
Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla tych co leźli ze mną tyle czasu.

Tylko nie mogę przyporządkować Twojej ksywki do osoby :-)

to ja, ten mały narzekający, co miał Ben-Gaya i pomarańczowy rowerowy plecak Campusa. Tylko że coś mi nie wyszło w obliczeniach i się okazało że sam jestem nr 8 na mecie. Ale jeśli szedłeś w tej grupie co wyszliśmy z bazy na drugą pętlę o 70.30 to powinniśmy się znać :)

Oczywiście, że się znamy :-)

Nie Tobie nie wyszło, tylko organizatorom. Z naszej grupki tylko ja i jeden z Andrzejów mamy prawidłowy czas. Ty i dwóch innych macie wpisany czas o godzinę za mały (porównaj PK15 i metę), a Marek (nr 120) ma wpisane, że dotarł tylko do PK12. Już te błędy zgłosiłem organizatorom na maila.

pozdrawiam Ciebie i całą grupkę

Faktycznie, wygląda na to, że teraz poprawili wyniki, tylko że Marek dalej ma zaliczone tylko do 12 PK !!! Dlaczego tak mu napisali? Może da się jeszcze z tym coś zrobić ? W razie czego mogę się zgłosić do nich i powiedzieć że doszliśmy razem o wiele dalej, w końcu mieszkam w Gdańsku i nie jest to dla mnie problem (pewnie dlatego mi nie wysłali certyfikatu pocztą, tak jak Piotrkowi). Może wyślij mi maila. Pozdrawiam

> Faktycznie, wygląda na to, że teraz poprawili wyniki, tylko że
> Marek dalej ma zaliczone tylko do 12 PK !!! Dlaczego tak mu
> napisali?

Nie jestem pewien czy nie podbił źle albo wcale karty na PK13, bo na trasie coś takiego mówił. Może się przyczepili do tego, że czasy wpisywał jak kura pazurem, ale to chyba nie stanowiło większego problemu (karty na PK oraz moje słowo).

Re: Harpagani zgłaszać się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tez jestem z*******y heheh gdzies kolo 16 miejsca powinienem byc na Tp. Plan wykonany a dziś jeszcze na disco ;P

P.S gratuluje wszystkim Harpom

Re: Harpagani zgłaszać się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a idziesz może do Speed'a? Tam fajnie przeca jest i fokle fajnie tak, ze az oj jak fajnie....

www.speed.olawa.pl

trochę nie działa księga gości a generalnie tylko ona może zademonstrować "wyżyny" jakimi są obecnie diska:P

Moje wpisy są oczywiście w formie żartów... z pierwszego to nie wynikało więc wolę wszelkie niejasności rozwiać.

Szacunek dla gitowców:D Harpaganowców*! a dla Harpaganów** tym większy!

____

* miłośnik
** stukilometrnik

Oj udało się, udało, chociaż w nocy myślałem już, że zabraknie czasu. Tempo cały czas ostre, a oficjalnych kilometrów ubywało powoli. Wczoraj zmierzyłem swoją trasę. Wyszło tego bez żadnej przesady ok. 120 km. Te nadmiarowe 20 było po części na własne życzenie (7-8, w tym ok. 2 niezamierzone), reszta w prezencie od budowniczego trasy, Karola. Była to moja czwarta ukończona setka w tym roku i czwarty zaliczony Harpagan spośród siedmiu, w których startowałem (najtrudniejszy z tych, które ukończyłem). Jestem pełen podziwu dla tych, którym udało się za pierwszym razem i serdecznie gratuluję wszystkim, którzy dzielnie walczyli do ostatka swoich sił, nawet jeśli meta pozostała poza ich zasięgiem.
Pozdrawiam

Miałem szczęœcie i na pierwszej rundzie i w końcówce 2 (ostatnie 20 km) iœć razem z Andrzejem (Wesołym Jędrusiem) i zawsze wtedy czułem sie jak najbardziej bezpiecznie. Po raz pierwszy przyjechalem na trase piesza Harpagana. Miałem okresy zwatpienia ale udało się. Teraz czas by powtorzyc to samo na trasie rowerowej. K

wiki napisał(a):

> ale udało się.
> Teraz czas by powtorzyc to samo na
> trasie rowerowej. K

Gratuluję i życzę podobnego sukcesu na TR! Na wiosnę też będę na TR!

Wiki, dziękuję za zaufanie. Na szczęście tym razem kołowałem tylko troszeczkę :-). Niestety moja ślepota sprawia, że nocą sam nie mam za grosz zaufania do swoich umiejętności nawigacyjnych. Niby mapę widzę, czasem nawet udaje mi się na niej dostrzec jakieś kreski, ale... idę wtedy bardziej na intuicję, która niestety nieraz już wywiodła mnie w pole.
Ja również życzę Ci uzupełnienia kompletu tytułów o rowerowego Harpagana.