Do Pana Adama
Drogi Panie Adamie (z komentarza poniżej),
Otóż nie było super, i musi być w tym jakieś ziarnko prawdy, skoro jestem już kolejną osobą, która tak twierdzi. A ‘palantami’ to może Pan swoich znajomych i siebie nazywać, jeśli ma Pan na to ochotę. Świadczy to tylko o Pana ‘inteligencji’ i poziomie… Nie dziwię się po Pana wypowiedzi, że podobało się Panu.. Podobać się musiało, jak jest się na poziomie wyzywania ludzi oraz obrażania osób starszych!!
Kapela salowa i owszem grała, ale nie tak długo, jak grać miała i wszystkie jej utwory były bardzo skomercjalizowane, dla tzw. ‘pospólstwa’, czyli ludzi, którzy nie znają się na tej muzyce. Kiedy zagrali po raz pierwszy było już tyle ludzi, że nie można było ruszyć palcem, a co dopiero potańczyć. Masakra.
Z czym jest ‘jezz’ Panie Adamie?? Bo ja takiego gatunku muzycznego nie znam. A granie na saksofonie do akompaniamentu muzyki house zdecydowanie jazz’em nie jest!!
Byłam tam w towarzystwie kilkunastu osób – nikomu się nie podobało. Więc rozmawiał Pan z nieodpowiednimi osobami na to wychodzi.
Życzę Panu dojrzałości.
0
0