Hawana

Solaria

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99

Andrzej - opinia (1) Chodzę już parę lat jestem bardzo zadowolony a obsługa gienialna polecam... Andrzej Pioterek - opinia (1) Super solarium korzystam od kilku lat a ta pani od 5 min niech nie wychodzi... Pioterek Maria - opinia (1) Najlepsze solarium w Trójmieście. Za to Chylonia to jakaś pomyłka. Maria
Aras - opinia (1) Super. Polecam jedno z lepszych w mieście Aras Kaśka - opinia (1) Bardzo fajne miejsce do którego przychodzę z przyjemnością na relax. Zawsze... Kaśka Zmiana (1) Chodzę do tego solarium od lat i z wielką przykrością piszę ten komentarz,... Anna Dobre miejsce (1) Zawsze wychodzę z ładną opalenizną :) Nigdy nie zauważyłam żadnego probelmu z... Paula tak (2) Korzystam z solarium od dobrych kilku lat a od około 3 miesięcy jestem... Ola Nie ma gorszego Solarium w Trójmieście!!!! (2) Ja dzisiaj miałam ochotę skorzystać z solarium Hawana . Niestety w momencie... Beataaa333 super (1) bardzo lubię to Solarium - mają fajne ceny, godziny otwarcia i zawsze czysty... Eliza Najlepsze solarium (1) Zdecydowanie polecam to solarium. Bardzo miła i sympatyczna obsługa,... Iwona super solarium (1) Polecam to solarium przede wszystkim za czystość i zadbany sprzęt. Obsługa... Irma WSTYD! BRUD ! AROGANCJA! I BEZCZELNOŚĆ! PORAŻKA !! (2) Dwie"PANIE",które miały"pełne ręce roboty". Jedna gapiła się przed siebie a... BYŁA STAŁA KLIENTKA super! (1) super obsługa, bardzo miła, sympatyczna i pomocna łóżka czyściutkie i ładna... bardzo zadowolona klientka skandaliczne zachowanie!!! (2) Wszystko świetnie,oprócz obsługi,dziewczyny są bardzo opryskliwe,korzystam z... Klientka od wielu lat NIE WRÓCĘ TAM. (1) Byłam klientką tego solarium, i nie polecam. z tego względu iz moze obsluga... totalnie zawiedziona. Paula - opinia (1) polecam te solarium ;) Paula