Hehe coś mi tu śmierdzi

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/super-okazja-dziewczyn-ogl4331932.html
Tak jak wyżej szukaja chyba naiwnych do wywiezienia za granice do jakiegoś burdelu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hehe coś mi tu śmierdzi

Panowie dyrektorzy musza pobzykac na zorganizowanym dla siebie sympozjum, wiec szukaja dziwek "pod reka". Po co jechac do Olsztyna nachlanym jak swinia. Mozna stracic prawko. Dziwki z olsztynskich domowek wezma po 1000 za noc, a to tylko jedna noc i moga byc brzydsze od wlasnych zon przekonanych, ze ich mezowie naprawde sie szkola. Rada dla "jednak zdecydowanych" dziewczyn na dyrektorska impre. Po te oferowane min 6 tysiecy wyciagnijcie lapki jeszcze zanim wejdziecie do auta, bo w przeciwnym wypadku, procz obtartych tylkow, pozostana wam puste kieszenie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bunga-bunga...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokladnie Panie Halewicz. Az chcialoby sie byc czasem dyrektorem ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

praca z otto w holandii (49 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...