Hej Dziewczyny!

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Hej Dziewczyny!
Zapraszam chętne koleżanki w wieku 25-35 lat do udziału w akcji pt. „Trójmiejski Zwiadowca”, mającej na celu obudzenie się z zimowego letargu. Korzystając z polepszającej się z dnia na dzień pogody proponuję spędzanie czasu w aktywny sposób na świeżym powietrzu. Formą rekreacji będą piesze wyprawy w ciekawe zakątki Trójmiasta, marszobiegi w jakimś zacisznym parku, wspólne przejażdżki rowerowe, czy rolki. Mogłybyśmy się spotykać w Gdańsku, Sopocie, lub Gdyni 1-2 razy w tygodniu wczesnym wieczorem. Po satysfakcjonującym wysiłku można by było się jeszcze wybrać na herbatę, czy koktajl owocowy, aby trochę ochłonąć z wrażeń, wymienić się spostrzeżeniami i zaplanować kolejne wypady.

Jestem 29-letnią entuzjastką podobnej formy aktywnego wypoczynku, wesołą i pozytywnie nastawioną do świata.

Zainteresowane dziewczyny zapraszam do kontaktu mailowego w celu ustalenia szczegółów pierwszego wiosennego spotkania. Napiszcie kilka słów o sobie, abyśmy szybciej znalazły wspólne tematy do rozmów.

PS. Wasza aktualna kondycja fizyczna nie ma znaczenia - wspólnie możemy wypracować sobie taką, jaką chciałybyśmy osiągnąć w tym sezonie. Ja sama dopiero zaczynam się ruszać z domu po zimowym zasiedzeniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

me :)

Zapraszamy

Zapraszam, wkrótce ruszamy w teren :)

Oferta jest nadal aktualna, zapraszam :)

me

podaj gg :)

Re: Hej Dziewczyny!

hej:)

ja tak spedzam czas codziennie wiec chętnie dołącze, ale podajcie maila bo nie wiem jak się do was dostać:)

mail kontaktowy

rose.m@wp.pl

Inne tematy z forum

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (53 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Pickleball szybka gra, refleks i rywalizacja jak (3 odpowiedzi)

Pickleball to sport, który łączy elementy tenisa, badmintona i ping-ponga, wymagając szybkich...