Hej dziewczyny! Chcę iść na mikrodermabrazję diamentową gdzie polecacie?

Szukam dobrej kosmetyczki takiej co mi skóry za bardzo nie zetrze a zrobi ją porządnie że będzie widać efekty. Dodam że moja koleżanka była gdzieś koło Długiej i narzekała, pozniej się dowiedziała że do krwi nie wolno. A Jej się strupy robiły. Polećcie mi jakaś zaufana kosmetyczkę pliss
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hej dziewczyny! Chcę iść na mikrodermabrazję diamentową gdzie polecacie?

Pani Kasia z JAcques Abdre w Krewetce. Rewelacja, godna zaufania i profesjonalistka :) 58 7693030 http://www.jandre.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Żenada!!! Nie polecam nikomu!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

i znowu ta "szczera" autoreklama. wstyd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko i wyłącznie Pani Agnieszka ze Studia Fryzur i Kosmetyki:)))
Jeżdżę co prawda z Gdańska do Gdyni, ale warto. Jako jedyna pomogła mi w okresie paskudnego trądziku nie tylko zabiegami,ale ustawiła też odpowiednią pielęgnację domową i zasypała mnóstwem wskazówek co robić dalej. Co najważniejsze nie opowiada, co to ona nie zrobi i jakie to nie będą efekty. No i tak przeszłam po drodze przez 6 kosmetyczek zanim trafiłam do Pani Agnieszki.Wydałam majątek na zabiegi w niby super salonach, które miały sprawić cuda i nici.Do Pani Agnieszka trafiłam też z polecenia i teraz też polecam:)
Telefon do niej:58 661 78 20
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w zeszlym tugodniu robilam mikrodermabrazje w salonie Marilyn na przymorzu. Jestem zachwycona, Kosmetyczka fachowo ocenila stan skory, uzyskalam kilka porad dotyczacych pielegnacji skory twarzy. Tu masz nr tel 58 346 60 00. Szczerze polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam ! Wykonuję zabiegi w domu - tanio i profesjonalnie - mikrodermabrazja , pedicure , manicure

monikaromek@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

salon wyspa na Przymorzu i kosmetyczka Monika 517-086-187, polecam gorąco!!! świetna dziewczyna!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam panią Kasię z Jacques Andre. Jest kosmetologiem z doświadczeniem i wiedzą medyczną a nie tylko kosmetyczką. Przy tym miła i ciepła. Pracuje na profesjonalnym sprzęcie. Mikrodermabrazja w jej wykonaniu to czysta przyjemność i efekty po kilku a nie kilkunastu razach. polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Asia 58/ 301-88-99 korzenna w Gdańsku, blisko dworca, polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

looooo matko!!!!!!!!!!!!!! Mikro do krwi?? Co za kobieta robiła ten zabieg????!!!! Jestem w szoku, że w taki nieodpowiedzialny sposób ktoś pracuje! JA robiłam zawsze w salonie Krystyna na Osowie ale teraz jak tylko będe miała okazję to zrobie w Beauty Studio. Fajny klimat mają i mam bliżej... :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Monika 517 086 187 na Przymorzu ,,wyspa "ul. Bora Komorowskiego.Świetna dziewczyna i profesjonalistka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

HEJ właśnie byłam w nowo otwartym salonie kosmetycznym alabaster na grunwaldzkiej 102 wchodzi się w bramę.nowe maszyny jestem zadowolona przystępne ceny,mila obsługa.polecam wszystkim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja także polecam Panią Kasię z Krewetki. Wszystko miło i przede wszystkim profesjonalnie. I zawsze jakiś mały gratis od p. Kasi dostaję. Na prawdę polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłam w salonie LeCil w Gdyni Głównej w budynku Atrium na Starowiejskiej.
Jestem zadowolona, bo mają elastyczne godziny przyjęcia nie jak w innych salonach.Ceby przystepne i miła obsługa. Polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja polecam Panią Ewę z Gdyni, ul Chylońska 198 z Gabinetu Selena.
Zawsze wychodzę zadowolona i ładniejsza :)
Z tego co pamiętam w chwili obecnej jest jeszcze jakaś promocja na mikrodermabrazję u Pani Ewy.
Także polecam nie tylko ze względu na wykonanie zabiegu i miłą atmosferę, ale też ze względu na przystępne ceny.

kolezanka zajmująca sie takimi zagadnieniami zdradziła mi że wiekszosc salonów jak przyjmuje babki nowe- nie szkoli ich od razu (dopiero jak dana firma majaca patent na zabieg robi takowe szkolenie) w zwiazku z tym jest cała masa "kosmetyczek" robiących jakies zabiegi bez odpowiedniego przeszkolenia co niestety widać.

osobiście polecam salon GUERLAIN w Gdyni koło batorego, ceny są minimialnie wyższe a jakosc obsługi i uzywanych preparatów dużo wyższa.sama za kilka dni ide na kwasy chemiczne + mikrodermabrazje, za zabieg zapłace około 180zł, czyli nie tak dużo.

Chodziłam tak jakis czas temu i byłam mega zadowolona z trwałych efektów zabiegów, potem chodziłam np do Witawy i lipa - witawy nie polecam, za kazdym razem inna babka.

Spróbuj tam.. http://www.salonprestige.pl
Pakiet 4 zabiegow kosztuje tylko 399zł. Polecam salon.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

jestem juz po zabiegu w salonie Guerlain, ładnie napięta skóra, zero podrażnień mimo że było to łaczenie kwasów z mikrodermabrazją ( 180zł)

świeczki, muzyczka, kapciuszki i kołderka, 25 minut kimania z maseczką na twarzy, bardzo miła obsługa.

Co mnie mile zaskoczyło, Pani sama zaproponowała nałożenie cienkiej warstwy lekkiego podkładu na wyjście, jeśli nie czułabym się komfortowo bez niego :)

Po prostu bede juz chyba wierna temu gabinetowi, bo tam wcale nie jest drogo, a poziom usług znacznie wyższy niż w innych gabinetach od zawsze.

Po tylu dobrych opiniach byłam ostatnio u pani Kasi w salonie Jacques Andre, w Krewetce. Jest naprawdę genialna. Polecam wszystkim!!! Moje koleżanki potwierdziły moją opinię. Pani Kasiu życzę wiele szczęścia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

zrób sobie piling i laser ablacyjny, na efekty trzeba poczekać, ale są tria albo kwas hialuronowy, zamiast lasera, po mikrodermabrazji ci odrośnie

polecam dr.kobylińską z epi centrum w gdańsku ma nawet swoją stronę internetową więc możesz wszystko sprawdzić

polecam dr kobylińska teraz pracuje w Medspa

a ja szczerze mogę polecić siebie z tą różnicą że bez ściemniania że jestem swoją klientką i wpisywania się na forum pod jakimś nowym imieniem jak to robią niektóre kosmetyczki i pracownice salonów.

zajmuję się kosmetyką już 10 lat i na bieżąco doszkalam się ze wszystkich nowości jakie proponuje współczesna kosmetologia

zapraszam na zabiegi mikrodermabrazji diamentowej do mnie do domu (Gdańsk Przymorze)

za połowę ceny gabinetowej czyli 60zł zamiast 120zł

w zabieg wchodzi umycie skóry, peeling kawitacyjny, złuszczanie naskórka głowicą diamentową, masaż, maska algowa, krem odżywczy

Ja ostatnio się skusiłam na chwile luksusu i postanowiłam odwiedzić to nowe MedSPA w Hotelu Gdańsk... Nie załuje ani jednej wydanej złotówki. Dziewczyny bardzo sympatyczne i bardzo piekny wystrój :)
Twarz po zabiegu była pełna energii i taka delikatna... Z czystym sercem polecam wam to miejsce :) Czasem warto zaszaleć dla siebie ;)

tak polecam mikrodermabrazje latem, bedzie piekny z ciebie pomidor :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej dziewczyny ja robię mikrodermabrazję z ultradźwiękami za 40 zł :)
Mam profesjonalny sprzęt i kosmetyki oraz doświadczenie i odpowiednie kwalifikacje!!!
Zapraszam:
Mail: zabiegi-gdansk@wp.pl

Zapraszam do Instytutu Estetyki Karolina Majchrowicz w Gdańsku Wrzeszczu na ul. Mickiewicza 16 naprawdę wart zabieg ceny indywidualne podejście do klienta i efekt od razu widoczny.

Ja ci polecam wykonywać sobie taki zabieg w domu. Można kupić samemu urządzenie i oszczędzić na kosmetyczce. Mam Beautifly b-derma pro :)

Inne tematy z forum

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

sklep z bielizną (39 odpowiedzi)

Czy wiecie, gdzie w Trójmieście znajdę dobrze zaopatrzony sklep z bielizną - inny niż TRIUMPH, w...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...