Henar

Poszukuje informacj odnośnie firmy Henar Sp. z o.o. z Sopotu
Mam możliwoś podjęcia pracy za pośrednictwe tej spółki za granicą, jednak przed podjęciem pracy chciałbym poznać opine o tej firmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Henar

Witam, , w maju mam możliwość pracy za granicą z firmy Henar. Chcę spytać, czy Pana wyjazd doszedł do skutku i czy otrzymał Pan wynagrodzenie i czy wszystko było zgodne z umową, dziękuję i pozdrawiam. Proszę o odpowiedź na maila: paneczko@wp.pl

Witam bylem z tej firmy już na kontrakcie na Bahamach i niemożna na nic narzekać teraz czekam na wyjazd do Egiptu trochę się to przeciąga i ni wiem co jest grane czemu tyle trzeba czekać.

Byłem w Egipcie z tej firmy trzeba zdrowo zasuwać gdyż gościu bierze ludzi którzy nie mają pojęcia o robocie aby brać kasę im więcej tym lepiej. Mało na godz.a żeby zarobić w ciągu trzech miechów przerobiłem 1100 godzin w tym upale. Pan foreman donosi chory klimat między ludżmi hotel obskurny warunki fatalne. Jak coś im nie pasuje straszą karnym zjazdem koszt opiewa na 2000 euro można być jeszcze w plecy z kasą.Firma wisi mi jeszcze kasę i nie chce wypłacić odradzam wyjazdy z tej firmy pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

odradzam kombinator i cwaniak poczytaj komentarze

zgadzam się też nie dostałem wypłaty za ostatni miesiąc , obóz pracy jak chcesz zjachać bo masz dość straszą że na własny koszt a bilet 2000euro

dosłownie prawdy Wam nie możemy opisać bo wątki usuwają , ale w skrócie zgadzam się z poprzednikami nie jest dobrze nie płaca a robote gonią , szczerze odradzam

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...