Katarzyna Herman - opinia (1) Bardzo profesjonalna i sprawna przeprowadzka. Panowie starannie zabezpieczyli... Katarzyna Herman Pełen profesjonalizm! (1) Przeprowadzka wykonana szybko sprawnie i bez najmniejszych problemów. Dobra... Kamil Polecam (1) Ostatnio korzystałem z usług firmy Transport Przeprowadzki Herkules i jestem... Krystian Kołoniecki
Szybko i bardzo sprawnie. Polecam ! (1) Naprawdę fachowe podejście do sprawy. Ekipa zorganizowana , przygotowana... Joanna studentka z Gdańska Najlepsza ekipa (1) Najlepsza ekipa przeprowadzkowa, z jaką miałam do czynienia. Panowie bardzo... Magda Rewelacyjna obsługa (1) Naprawdę solidna firma przeprowadzkowa. Parę dni temu przerzucili mi... Pawelo Nigdy więcej. Podwyższenie ceny w trakcie przeprowadzki oraz nie miła obsługa. Odradzam! (1) Nie dotrzymano warunków przeprowadzki i jej wykonania nie dostarczając... Anatol M. Profesjonalna, punktualna i z przystępnym cenami firma (1) Jestem zadowolony i polecam innym, wyboru firmy dokonał moja partnerka i... Mirek Profesjonalnie ! (1) Bardzo dobra i profesjonalna firma. W całym zamieszaniu jakie towarzyszy przy... Basia nieporozumienie (1) Zamówiłam na dany dzień przeprowadzkę, zgodnie ze wskazaniami na stronie... samotna matka Eine super Dienstleistung ! (1) Was soll man den da mehr sagen ! Es ist alles so gelaufen wie es vereinbart... Maxim Henkel naprawdę polecam ! (1) Chwilę prze świętami Wielkiejnocy skorzystałam z usług firmy Herkules , i... Pola dla mnie HERKULES na 1 (1) Jestem pod wrazeniem! Pierwszy raz spotkalem się z tak rewelacyjnie... Mariusz G Szybko i sprawnie (2) Jestem zadowolonym z usługi transportowej klientem, polecam ją wszystkim tym... M.J Polecam (1) Witam ! Jestem zadowolonym klientem z usługi Firmy Herkules. Wszystko zostało... Piotr Mogło być lepiej... (1) Na + dla firmy Pracownicy są bardzo silni oraz szybcy i maja wysoki skill... Pani Magdalena z Gdańska Herkules = profesjonaliści (2) Powierzyliśmy firmie Herkules przewóz antycznych mebli z Warszawy do Gdańska,... Kasia Warto skorzystać (1) W dniu 16-06-2011 , korzystałam z usługi przeprowadzki firmy Herkules. Odbyła... Pani ZADOWOLONA kolejny zadowolony klient (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzki którą wykonała Firma HERKULES.... zadowolony klient z gdańska sprawni i szybcy ... (1) Polecam firma jest silna Nie są drodzy poruwnując do innych ślamazarnych i... reporter