Hestia Cup Poll Bilard

Temat dostępny też na forum: Hestia Cup Poll Bilard
Już 22 maja 0 19.00 na odbędzie się kolejny turniej o Puchar Prezesa Grupy Ergo Hestia.W turniejach „Hestia Cup Poll Bilard”, oprócz zawodników polskich: Dawida Jędrzejczaka, Tomasza Kapłana i Wojciecha Trajdosa zagra Martin Kempter (Austria).Zasady rozgrywek:Przed rozpoczęciem turnieju w drodze losowania zostaną wyłonione dwie pary graczy. Każda z nich rozegra po jednym meczu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poll czy Pool

Poll czy Pool w końcu

Byłam

Bardzo mi się podobało, organizacja świetna. Szkoda że kibice nie zawsze potrafili się zachować jak należy. Gratulacje dla Martina Kemptera - wygrał zasłużenie bo Wojtka Trajdosa chyba zjadła trema. Jestem fanką snookera ale Pool Bilard też jest pasjonujący.

Inne tematy z forum

Trójmiejski Charytatywny Spacer z Chartami @ Great Global Greyhound Walk (18 odpowiedzi)

Jesienna edycja Charytatywnego Spaceru z Chartami! Tym razem w ramach globalnej inicjatywy @Great...

Hate Haus (3 odpowiedzi)

Zwyciężczynie konkursu SzekspirOFF 2024 powracają z nowym spektaklem! Hate Haus będzie...

Ewa Farna - 15 lat na scenie (3 odpowiedzi)

Ewa Farna jest jedną z najbardziej lubianych i charyzmatycznych artystek na polskim rynku...